Kusinerna från Kalmar


Fan så kul!!!

I söndags vann Niklas Robertsson Pamir Broddes lopp med Top Dreamcatcher. Det var ett av dom bättre treåringsloppen som körts hittills i år.

Robertsson började blogga på travnet för några år sen och där gjorde han ett grymt bra jobb. Vi har skrattat oss igenom bloggarna när han bjudit på godbitar ur vardagen, Axel grabben verkar ju inte lite skön. Efter det har vi sett honom i flera sammanhang och han bjuder alltid på sig själv. Exempelvis var han ”expertkommentator” i vinnarcirkeln under derbyt. Reklamhästen Dame Arrow fick vinna på hemmaplan under midsommarhelgen. Stort! Det unnande man Niklas!

Veckan har börjat lysande för kusinen Fredrik Persson som har gjort en kometkarriär uppåt som travtränare. På Halmstad i måndags årsdebuterade Oaks favoriten Omega Neo på bästa sätt när hon slog snackhästen Moonlight Kronos. Den sistnämnde kan väl inte varit frisk dock? Omega Neo såg ut att gå mot en strålande säsong och som om inte det vore nog har han ju en bättre i stallet. Viola Silas är grym att titta på och alla älskar ju en vinnare. 12 raka segrar är en skaplig tyngd över axlarna gissar jag…

En av hans genombrottshästar är ju Tom Raider som har vunnit ett par V75 lopp. Igår på Jägersro vann han utvändigt om Ridgehead Cahore på strålande vis. Fredrik gjorde allt rätt i sulkyn och det såg proffsigt ut när han gick förbi sista stegen!

Fredrik Persson-Kolgjini/Takter 2-0!

Vinterträningen har gått bra i Småland…

Hoppas framgångarna fortsätter!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.