Kriteriehelgen 2012 del 2!!!!!!


Tja

Dags igen att ta tag i del 2 av denna resa som hade allt och lite till,lovade ju att den skulle komma ut igår läs (tisdag). Tyvärr så föll jag på mållinjen och har sovit bort nästan hela dagen samt att det var Champions Leuge fotboll på tv så tiden fanns inte riktigt till. Kul ochså att så många gillade första delen så nu är det bara fortsätta på denna del,och då har de bästa inte hänt än som nu kommer ske. Så luta er tillbaka och njut nu i fulla drag av denna del också.

Fredag. Vaknar upp vid 09.00 och inser snabbt att frukosten måste intas och planering av dagen måste ske,jag skrev ju i senaste inlägget att det var varje mans/kvinnas plikt att åka ut till Solvalla om man bodde nära eller som oss var på resa dit av någon anledning bestämde vi oss för att stanna kvar o vila upp oss på hotellet vilket så här i efterhand var ett smart drag då ingen av dem hästarna jag trodde på vann (som vanligt)! Så vi bestämde oss för att dra in till Upplands-Väsbys centrum och käka plus att Anton skulle handla provianter till kvällens fortsatta festligheter. Väl inne i centrum efter lite konstig vägbeskrivning så fann vi Mcdonalds där vi stannade till och käkade,jag (Limpo) är ofta emot de där stället man blir ju hungrig efter första tuggan på en burgare tycker i självavärket att Max/Burger king är strået vassate eller om jag får välja själv att laga hemmagjorda de slår de mesta faktiskt. När väl maten var i magen så drock vi in till systembolaget och där inhandlades de lite provianter tills kvällen,sedan vart de in på Ica eller om de var Coop skit samma i vilket fall så skulle  juice och redbull köpas in och en o annan trisslott om vi vann på den? Nej triss är bara för dem som inte håller måttet på travet. Efter att ha betalt så gick vi mot utgången då jag o Wasan blir stoppade av nykterhetsrörelsen från Uganda eller vilket land dem nu kom ifrån,jag vart givetvis pålurad av deras miljonlotterier så nu sitter man här hemma med 18 stycken lotter i 3 månader samt att vinner jag inte på dem så får jag 350 kr tillbaka win win situation så att säga. De hela började med att jag faktiskt sade nej men eftersom denna man lurade upp mig på läktaren med sitt nykterhetssnack till fel person så vart de några loter med hem ändå.

Hemma på hotellet efter att boysen (Anton,Ivarsson,Wasan) haft kul att mig efter mitt missöde så vart så bestämde vi oss för att ta ett dopp i pollen o bara koppla av innan de smällde till rejält på kvällskvisten. Chefen hade kommit tillbaka o visade fin form hans  v4-förslag satt ej otur där med o vi fick tala om för han om vår tripp till Upplands-Väsby igen.Efter poolen o några öl senare så var det dags att för andra dagen i rad inta Infra-baren brödern Eliasson hade tyckt upp å festen var i full gång,träffade även på mina twitterpolare Felghen-Stall-Travtips-Nyypan den sistnämde försökte lära mig hur man prickar rätt för att skaffa brud vilket visade sig senare på kvällen sket sig markant. Fortsatte sedan med att Ivarsson hade bjudit upp två killar på efter fest dessa torrbollar delade på 1 öl som de ej drack ur,om de var här för travet? Nej de var här för jobbmöte tydligen o den ena snacka bara massa h**** från Tyskland hur billigt de var där nere,visst spädde jag på lite jag med fast jag aldrig vart där för att skaffa en sådan men kul att späda på historierna mer. Måste passa på att tacka Ivarsson för att du tog upp dessa två herrar på rummet när du ändå la dig o sov jag o Wasan fick slänga ut dem senare då vi skulle sova för att vara taggade till dan efter.

Lördag. Vaknar med en lite mindre baksmälla efter fredagens batalj och är tvungen att fråga Ivarsson varför i helvete han drog upp två grabbar från Malung när hela baren var full av fina damer istället sdet tycker jag hade vart trevligare men fick dessvärre inget bra svar på den frågan. Drog ner och käkade första frukosten för dagen på hotellet o sedan i väg till Nicke BH som hade ordnat sillfrukost. Taxiresan dit kan ha vart den värsta i hela vårt liv eller vad sägs om följande Patrik mådde illa Henke hade ont i magen,Ivarsson var bakfull,jag själv mådde prima härlig kombo. Efter många om och men var då framme hos Nicke där väntade även Nielsen o Matte o hans två kompisar tiotalt var vi 10 man som gjorde denna frukost många goa skratt blev de samt en del annat prat om dagens V75-omgång. Jag minns väll rätt nu när vi fick fem rätt o pissutdelning som vanligt nbär man ska tippa V75 så lyckas man aldrig få till de där som behövs. På plats på Solvalla så vart de en del mat o dryck. Jag hade fått för mig att Global Midnight bara skulle leka hem stoeliten denna gång men tyvärr måste hon vart sjuk för så dålig var de länge sedan jag såg henne enkelt till spets o sedan 500 kvar var det helt tomt i tanken otur å där vart de misär direkt. Efter tävlingsdagens slut fick vi skjuts hem av vår nye tipsters o hans farsa vi tackar för den trevliga bilresan och hoppas nu att du Sebastian ska trivas på Vinnarskallar.se o du ”Sebbe” jag sa rätt namn denna gång. Efter en vilopause för undertecknade så är han i form igen o svirar om för kvällens festligheter tyvärr blir dessa en aning korta då jag går upp på rummet cirka 0.2.00 utan dam så tyvärr ingen fru denna resa heller.

Söndag. Frukost och ett slitet gäng samlades för att gå igenom gårdagens bravader. Konstaterar att Breeders Crown på hemmaplan kan vara i fara efter denna resa. Efter frukosten så drog vi upp på rummet o packade klart och sedan var de bara att lämna grejorna i bilen samt att jag träffade ägaren till Global M o fick blåsa blåsde  0.10 på morgonen så de var lugnt kunde ha kört om jag hade haft bil men vi tog nu bussen ut till Solvalla o Chefen hann precis med på bussen ut,han måste lära sig ha ljudet på på sin mobil. Ingen lycka med spelet på ”Valla” denna dagen heller tyvärr så fick Bon Frecia lite för hårt tryck på sig men vi tar nya tag o biter ihop måste passa på att hylla årets Kriterievinnare med vilken kuse Chelsea Boko kanske vinner den även derbyt nästa år? Var hemma från denna superresa å somnade direkt o är fortsatt helt slut o nu har det gått tre dagar nu får de bli vintervila o börja träna igen så man kan orka lite mera nästa år. Vill passa på att tacka ni som var med och gjorde denna resa,säger som hultarn sa utan er vänner blir inte dessa resor nånting stort tack. Kom ihåg att Kriteriehelgen är nummer 1 av alla resor som går att göra glöm inte det.

6 Comments

Add yours
  1. 3
    Mathias "Grannen" Friman

    Härlig läsning. Vinner Chelsea Boko derbyt står jag för Ugandalotterna.
    Den är inte anmäld…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.