Kort BC-sammanfattning


Canaka B.F. (bilden) utmande Aisle Stand ända in till mållinjen i försöket till Breeders Crown finalen. Sedan i finalen var det samma visa där den förstnämnde från dödens var förbi mitt på upploppet men fick se sig utkontrad sista biten med minsta möjliga marginal…

Sebastian K. var en grym stor besvikelse, som han knögglade ihop sig på upploppet. Det finns inte med den utstrålningen vid försöksvinsten då han blåste om dom på 3:an växel. Prince Tagg var istället överlägsen i finalen, vem hade trott det?! Grattis Karlstedt, jag ser gärna att storloppspengarna inte bara går till stortränarna.

One Too Many fick sätta nosen först efter att ha tappat travet sista biten in mot mål. Det var en vinst men han snarare sjönk något steg i mina ögon. Lord Mirabelle med löpskallen av guld satt fast i rygg på ledaren med vinstkrafterna i behåll.

Stepping Space spetsseger är svår att dra några stora växlar på. Snyggt kört av Johan Untersteiner som svarar ut storfavoriten och försöker vinna loppet! Det här stokullen känns inte het.

Slutligen Breeders Crown festen som brukar vara höstens höjdare. Jag hade sjukt höga förväntningar på den röda tillställningen men blev besviken. Det tog aldrig riktigt fart, någonting fattades. Kan det varit musiken som inte matchade gästerna?

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.