Klättringen har börjat


Det ryktas om att Limpo har påbörjat en träningsperiod inför sommarens travresor! Blir fredagsdrinken i hälsans tecken denna vecka med broccoli och avocado?

V64 Utmaningen börjar ordna upp sig!

Fernlund tog över sistaplatsen efter bara 3rätt igår på V64. Det ska sägas att det varit två favoritomgångar som varit där hockeyligan har glänst i tippningen. Vi i vinnarskallar hoppas svårighesgraden höjs så hinner vi plocka hem tävlingen!

Ställningen just nu i antalet rätt:

Hockeyligan 11/12, Vinnarskallar.se 9/12 och Fernlund 8/12

Ska man bara se ett travlopp ikväll väljer man Lopp4 på Åby. Många fina treåringar jagar förstapriset på 45 000kr och dagens spelidé hittar vi i samma lopp. ”Min” Once In A While gör årets andra start i samma lopp. Intressant! (Once In A While är tyvärr struken)

Igår på V64 vann Noras Bean från dödens och det var mycket kul att se! Ulf Stenströmer pratar mycket gott om femåringen som verkar fortsätta utvecklas.

Rixhästen Mr Jeowill från samma stall gör andra starten på Tisdag inom V4 på Färjestad. Hoppas han är kvitt alla bekymmer så vi kan fortsätta hoppas på en triumf i rixloppet under Stochampionatshelgen!

Stefan Perssons rixhäst Gitano har gott rykte och var mycket bra i senaste starten. Ikväll kan första segern komma på Åby i tredje loppet. Jag tror att Vejios Canaka B.F. är ett sunt motbud.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.