Kern, nu blev det FEL allt


Idag på Solvalla i långloppet satt Åke Svanstedt med favoriten Lamborghini S.T. tidigt i spets trots sitt tillägg. Då styr Klaus Kern ut från den perfekta positionen tredje invändigt med Bara Bäst Bowler (353) och kör gasen i botten mot Åke. Varför varför?! Drömscenariot med den styrningen… Fanns det någon? Nu sköt han favoriten i sank och slutade själv sist felfri.

Erik Adielsson vann det långloppet med Tiffany Brodda. Han är grym på långlopp Adeilsson! Det är inte sällan han har vinnaren efter väl avvägda styrningar och idag var inget undantag. Totalt tog han 5 segrar ikväll på Solvalla. Bra snurr på grejerna.

Torbjörn Jansson tog en kuskseger när han körde till spets från tillägg med Turbina. Det blev en målfotoseger som drog ut på tiden. Resultatet hölls inne länge och det var obegripligt när man såg målfotot som klart urskiljde vinnaren.

Triton Sund hade inte en sportmössa att vinna sprinterloppet för högsta klassen. En tveksam årsdebut i ryggen och med skorna på kom han aldrig in i matchen. Borde inte Örjan kört framåt lite tidigare och fått lite kontakt i alla fall?

Scarlets Aino & Finders Keepers kommer att strida fler ggr mot varann.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.