Känslor som fick håret att resa sig


På förhand hade jag ingen egen favorit i derbyt. Nu i efterhand had jag hoppats att Joke Face vunnit varenda gång. Vilken härlig glädje som utspelade sig i vinnarcirkeln! Erik Adielsson vinner mycket lopp men det märktes en enorm glädje efter segern. Disa gratulerade i vinnarcirkeln och det lös kärlek om paret. Vackert och jag var på väg att lägga av en tår. Det blir ju extra starkt när man minns Wellino Boko förlusten som var blytung för Adielsson.

Kolgjini fick avlägga maiden i loppet som tränare och det var en fin truimf att även vara uppfödare till den läckra vinnaren. Det är hela familjens häst och tränaren framhöll sambon Anna som orsaken till framgångarna. Hästen var i mycket bättre skick än i försöket men det var väl ingen toppform. Att vinna derbyt ändå talar ju för fin kapacitet men jag passar ändå på att underkänna motståndet.

Viola Silas var illa ute igen men hennes löphuvud sitter verkligen på rätt plats. Löpningsförloppen lämnar en del att önska och det måste slita på fightern. Som äldre nästa år kommer hon att ha det kämpigt.

/Hoppas på fler hårresande insatser

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.