Kalmar å en solig dag…


Det vankas v75 å trav på Kalmartravet idag. Kannonbra sport å roliga lopp ska försöka att delge mina vinnare idag.  Vi börjar i Avdelning 6 där ja tror stenhårt på Chimall t.t, Tror det är dags återigen att bevittna vinnarcirkeln å detta är en häst för gulddivisionen. Så jag hoppas å tror att han bara vinner detta lopp med en gäspning. I loppet utanför snacka ja med Robertsson å han menade att hans nummer 12 i dagens första lopp är stenklar. Laurier Dag. Som ni vet brukar jag ej ta hästar från bricka 12 på 1640 meter auto men idag chansar ja å hoppas på det bästa.  Tror å hoppas att Niklas Robertsson har fog för sin optimist å att denna häst bara vinner. M.t Big Busniess. Kan vara den roliga skrällen i den sista avdelningen. Detta är en stark rackare som gillar det längre distanserna å tror att han kan vara med där framme idag är ett het segerbud från främmre volten.  Detta var mina tre potentiella vinnare för idag å nu hoppas ja att dom ska vinna alla tre så ja får lite form.

Signerat/Limpo

7 Comments

Add yours
  • 2
   Limpo

   Ja det har vi verkligen fan va dåligt det gick igår var ju fiasko ;). Men nya tag på etuna å ja har minst en klar som brakvinner. Mer om det i bloggen under dagen.

 1. 3
  AIK-dansken

  Sådana vinnare finns inte. Trav är lika svårt som Keno. Inget är stenklart som du brukar skriva.

 2. 4
  Limpo

  Nej precis Nielsen,börjar lära mig detta nu. Har dock en klar på lördag Ewe Palema spets å slut hämta ut. Hur svårt kan det vara ?

 3. 5
  AIK-dansken

  Jag trodde vi var eniga om att det inte finns några klara vinnare i trav. Klass 1 finalen på lördag med alla dessa fina hästar i är allt annat än lättlöst.

 4. 6
  Limpo

  ja pratade med stenströmmer om just ewe palema han hoppades på bra spår med henne då skulle de bli åka av 😉

 5. 7
  AIK-dansken

  Visst, och igår var det Robertsson. Det såg vi ju hur det gick. Ingen tränare vet hur bra motståndarna är eller hur dom tränat. Det är ingenting att lyssna på. Det är bättre att offra tid på lopparkivet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.