KAAAARRI ALA PEKKALAAA!


Kollade igenom lite trav-Tv i veckan. Bodens V65 sänding blev ju förpassad till kl 00:00 i torsdags natt. Tung tid om man ska pallra sig till jobbet dagen efter. Hans G Lindskog stod där på Boden och tillsammans med Anton gjorde dom en bra sändning. Ovanligt att se Hans G på Boden, det brukar ju vara Jägersro!!!

Det lät ungefär så här: Här kommer en riktig susare, KAAAARRI ALA PEKKALAAA! Jag snackade om korsdrag i förra loppet, vad är det här för nånting?

Lättsamma sändingar mitt i veckan. Det är på rätt nivå och Hans G passar verkligen för dom här uppgifterna. Det är skönt att slippa höra: leder loppet gör sexan före trean och fältet avslutas av tolvan.

Appråpå Boden så presenterade deras ordförande Lars Olofsson att HD-belysningen är finansierad för deras bana. Medlen kommer kommer utifrån sporten och det ska stå klart den 5maj! Imponerande och här gnälls det minsann inte!  Lars påtalade att det var ett stort lyft att kunna visa upp travsporten i bästa belysning och matcha andra sporter såsom fotboll och ishockey. Me like!

Ett grymt jobb vore ju att åka med Tony Ryttar runt om i världen och göra reportage om hästsporten. Jordern runt resa minst sagt! Det skulle bli bra med stämplar i passet, vad krävs för att springa runt med den där kameran?

Ryttar gör ett toppjobb och varför har dom hyrt in Hans Fahlén i söndagsvinnare för att göra ett resereportage? Här finns ju en uppenbar risk att ”När och Fjärran” eller ”Packat och Klart” värvar Ryttar istället.

Tv4/Svt borde locka aningen mer än Tv4-sport…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.