Juniorerna börjar röra på sig.


Som ja skrev i min krönika här för ett tag sen om det unga som skulle vara med i os 2014. Nu börjar det röra på sig flera av dem spelarna ja plocka ut har redan skrivit på för Nhl-klubbar. Å det roliga är att det kommer fler av dem som ja skrev om som kommer skriva på. Men det är ju framförallt dom tongivande spelarna som drar iväg nu. Som Päärjärvi-Svensson-Ekman-Larsson Tedenby- Markström. Det är kul hoppas verkligen dom lyckas därborta. Ska bli en fröjd att se dom tampas i vinter om platserna.

Dd-Mästaren är nerlagt FIASKO hur kan man göra ? ja menar det finns bara inte. Synd för det var en kul tävling, även fast ja inte är som bäst på dagens dubbel:).

Ikväll rullar v64a utmaningen vidare. Kul hoppas vi sätter den idag skulle behövas. Så vi går om Hockeyligan/Fernlund i tabellen. Tror vi har bra chanser jag har ju fått stenklart på Noras Bean, Hur svårt kan det vara att vinna ?

Nu blir det tvläge tror ja….

Signerat/Limpo

7 Comments

Add yours
  1. 4
    AIK-dansken

    Förkväll är väl ett kärringprogram. Poker After Dark på 4-ansport är bättre. Rakas till spets, släpper och lucka till slut. Min badkarslösning. Lätt vunnet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.