Julklappar till kollegorna…


Julen närmar sig med stormsteg å jag ska fixa till några små enkla julklappar till mina kollegor som dem troligtvis kommer att behöva under 2011. När jag ej kunde sova igår tänkte jag ut dem perfekta julklapparna så vi söätter väll igång.

Eric ”Fuxen”Hjelmberg. Här du får ett klippkort på sundbyholms travet så du kan fint sitta å njuta av sporten,gärna kanske med ett eget bord på tuvans resturang ? Där bästa platsen ligger vid mållinjen sida så du jobbar in  vinnare du spela in kan du göra dig mycket rik. Så du får nu av mig ett klippkort plus en kikare så du har koll om hästarna springer framåt eller bakåt ;).

Henrik ”Chefen”Eriksson. Med denna användbara kontorsstol kan du 2011 leka chef på riktigt. Samt att du med denna kan luta dig tillbaka å på med hörlurarna när dui svingar igenom lopparkivet dag efter dag å letar vinnare till alla våra läsare. Så detta är en perfekta julklappen för dig å kanske en snitsig penna vid din sida?

Marcus Ivarsson. Ett stort glas behöver du 2011 då du blanda groggar ska för 2011 blir även ditt år vem minns inte kritteriet då du härjade loss. För att nu hålla toppform året runt grävs ett sortiment av redbull så du kan hålla toppform hela året. Så därför ger ja dig ett sortiment red bull som ska räcka ett helt år.

Patrik”Wasan”Olsson. Har lirat för sin wasa under hela ¨året å visst ligger han på tusingen kvar nu börjar snart ett nytt år vi hoppas att ”Wasan” ska ha bättre koll å budgeten ska öka minst 10 ggr om. Så därför olsson jag ger dig ett atg abonemang så du kan hålla koll på grejerna å hästarna så du har form hela året.. För vi vill nu se wasan växa å bli stor så du får ett bra år.

Linus ”Limpo”Wallin Till mig själv jag ge ett bättre minne så jag kanske kan gå plus på travet nästa år. Nästa år blir mitt år det har jag sagt länge men nu måste det hända så ett bra minne å kanske en fru vid min sida så löser sig allt. Travet kommer bli ett toppen år med när min iphone finns med, nu kan jag även se liven under våra resor å kanske även jag kan gå plus då?  Men den julklapp jag får är ett bättre minne.

Det var några bra julklappar kollegorna å jag själv får å behöver för ännu ett år läser ni så märker ni lite rim. Tror jag fick till det denna gång.

Signerat/Limpo som snart märker att det är jul…

8 Comments

Add yours
  1. 5
    AIK-dansken

    Ett rim ska vara ljudlikt i slutet av två versrader. Det hittar jag inte någonstans i texten.

  2. 8
    AIK-dansken

    Knällgubbe. Vad är det? Jag jobbar för närvarande i Tomtens rimverkstad. Fullt upp med att hitta på rim till julklappar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.