Johnny och jag


Satt och blev helt förtrollad av Catrin Fajerssons segerintervju efter segern med Renevatio i lajven så jag missade att spela spelidén G.K.Signatur. Ibland löser det sig bra trots allt för det blev tyvärr galopp. Vinner garanterat felfri!

Open Strech hade inte hjälpt. Lyssnade på travsnack med Kari på travnet, där berättades det att Johnny Takter gillar open strech, då är vi två åtminstone. Bör nog ringa Sjunnesson så borde vi vara tre för han vill väl se ljuset nån gång från tredje inner?

Antar att dom inte är färgblinda på Kalmar men det var en röd sexa med i kvällens sista lopp på Kalmar idag… Den gamla rixhästen Esterel Gull vann loppet pliktskylidigt en minst sagt klen omgivning.

Hockeyturnering under BC-meetinget i etuna och jag gör mitt bästa för att tjinga till mig en plats i travfans laget. Grymt skoj tillställning men mitt skridsko kunnande är svagt. Dessutom skulle motståndarmålvakten kunna ligga still i målet och hålla nollan, jag kan inte ens lyfta pucken 🙂

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.