Jättetabbe när England bara fick 1-1….


Första tabben av England är nu ett faktum. Hur tänkte Robert Green när han skulle ta bollen igår?? Frågorna är många å ja ställer mig i det led som tycker att han borde tagit den bollen även om han sov. För så svår var den inte, jag menar den kan väll vem som helst av våra läsare ta i skopan? Men ja tycker dock att England imponerade första 30 minuterna i matchen igår mot Usa mest var Gerrard som gjorde det hans första 30 var magiska. Det var lite om England-Usa. Argentina då mot Lasse Lagerbäcks Nigeria var en sprutlanede match med mycket chanser å kul att se på , Messi kom till lägena han skulle ha men målet 1-0 gjordes av Gabriel Heinze målets gjordes på hörna å Nigeria lär få träna på att markera för det såg virrigt ut. Lagerbäck bytte i parti å minut i andra halvlek som han aldrig gjorde i Sveriges landslag?. Första gången ja satt han byta så mycket,  tror att Argentina kan gå kanska så långt i denna turnering men hur långt har ja svårt att veta nu.

Idag går VM in på sin tredje dag med en rad spännande matcher. Mest ser ja fram emot att se Tyskland som går in i turneringen saknar gör man Ballack som är skadad å missar hela VM men det kan vara ett plus för tyskarna? Tyskland-Australien är det som gäller ikväll å ska bli en rolig match att se på Australien brukar ju bjuda på anfallsfotboll. Det ska bli extemt kul med denna match å se hur Tyskland håller i detta VM.  Sedan idag öär det den intressanta matchen mellan Serbien-Ghana kan bli skaplig match hoppas idag med på att se en hel del mål vilket har lyst med sin frånvaro dm första dagarna. Det kanske lossnar idag vore kul, det var lite om VM mitt tips idag är att Tyskland vinner plus att Ghana tar en knapp men säker 3-1 seger.Det var allt för nu å ja siktar på en bra dag. Dagens V65 vinnare förresten heter Noras Bean..

Signerat/Limpo. Siktar på en heldag vid tvn med fokus på VM.

3 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  I morgon klockan 13.30 borde hela världen få ledigt för att se de rödvide spela mot de flygande holländarna. F.ö. tycker jag att 3-1 i fotboll är lätt vunnet.

 2. 2
  Limpo

  haha imorgon ser vi fram emot rödvita å hollandsmatchen spelas då kan de bli en rolig tillställning. Men hur är formen dansken ? Bendner spelar han ? För övrigt är de som så att 3-1 är en knapp men säker seger beronde på hur matchen sett ut 😉

 3. 3
  AIK-dansken

  50-50 på spel för Nicklas Bentner.Annars blir det kris då det är risk för att den gamle gårdaren Sören Larsen får spela.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.