Jag vill ha bra bildkvalité på travtävlingar


En hel del snack om dessa 100 miljoner i HD-belysning, det verkar vara ett impopulärt beslut av dom aktiva.

Hoppas dom har helfel, detta är ju en satsning på bra tv-bild. Travet hamnar som jag förstått det i framkant och detta kan inte vara negativt. Bättre bild och sändningar ger ju flera tittare och en högre omsättning, pengarna som satsas är nödvändiga och kommer förhoppningsvis tillbaka över lite längre sikt.

Att vara först innebär lite risker men råd att stå kvar när tåget går har inte travet för närvarande. ”Appen” till Iphone och android mobiler kom ju några år sent exempelvis.

Kul att se Robert Bergh och Malin Löfgren stå och intrevjua varann i tv om V75. Det var ju Bergh som sånär snuvade Malin på hennes ögonsten Sanity under rixauktionen 2009.

Solarieraffe (Ralf Vadsmo) drog in ett sånt där läckert vad i lördags när Skully Gully vann i guld. Skully till avel och ska betäckas med Raja Mirchi… Kanariefågeln till Gävles tjejkväll  i bar överkropp, där ska han travtippa.

Hade Limpo varit i form hade fredagsdrinken blivit av idag. Tyvärr är han helt ur slag, skapliga trötthetssymtom. När han ruskat tag i den lille ska vi blanda grogg igen. Hoppas redan nästa fredag där han bjuder på en liknande vadslagning. Typ:

”Vinner inte Noras Bean gulddivisionen på lördag så ska jag städa lägenheten hela helgen”

”Skulle Cash Is Fun Zaz gå felfritt igen så ställer jag mig på norra stå i fotbollspremiären i vår…”

”Får jag alla rätt på V75, släpper jag ut ”fylleklippet” från sundbyholm i somras på hemsidan”

/ En som inte vågar själv 🙂

3 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Jag ser gärna Limpo på norra stå iklädd Djurgårdströja.
  Till det krävs ett oerhört mod. Det saknas nog.

 2. 2
  Limpo

  Hittade en rolig ramsa om aik på ett forum jag besöker 3-4 gånger om dagen. Den är till dig Nielsen.
  Hej hå, hej hå!
  Vi hatar AIK
  Ett äckligt gäng
  med noll poäng
  Hej hå, hej hå, hej hå, hej hå…
  Sedan de där som henke snackar om vet jag inget om 😉 Det har jag aldrig kläckt ur mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.