Jag = Utvald och speciell


Dörrförsäljare idag…

Brukar sällan vara jag som är hemma. Bertmarks var här och ville komma in och prata speciellt med oss som är ungdomar. Mellan 18-36 alltså, så man kände sig rejält utvald. Han sa väl aldrig vad han ville men påpekade att han sökt just osss tidigare. De har sina knep men här fick han vända i dörren, skepsisen mot sådan försäljning är mycket stor. Googla och såg att han skulle sälja årsböcker, inget för mig!

Nu har jag hittat del två av tre i reportaget om Tim Tetrick, lägger upp det. Intresserar i alla fall mig! Ett konstaterande är att han är rejält halt och en vanligt åkomma bland hästfolk. Den knackiga stilen påminner lite om Roger Walmanns vankande.

Jackpot ikväll som vanligt på Solvalla. Jag tror stenhårt på Ecco Flax. Hästen såg laddad ut sist som grovt bortkörd. 15% just nu och spets är inte otänkbart. Hur ska han kunna förlora?! Order By Mackie i DD-1 gillar jag och 11% lockar trots läget.

Sista avdelningen är en mycket nice propp! 3 mot 4åringar med tillägg emellan är dunderskoj! Över 1640m ska startvolten vinna…

Minns 2008 där Adrian Chip var chanslös i detta lopp, veckan efter var han totalt överlägsen i Solvalla Grand Prix och sprang in en halvmiljon.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.