JACKPOT V64 Solvalla 25/11


Jackpot på Solvalla och det kan nog blir femsiffrig utdelning.

 

V64-1: Stolopp över kort distans. Jag vill strecka ett helt gäng. 7 Global Ninja kan man börja med. Hon avgjorde den tunga vägen i senaste starten. 2 Freia Maxim kommer nog bli lite bortglömd trots ett bra spår och en bra avslutning bakom tipsettan senast. 6 Lucky Angel Face är kvick från start och kanske kommer till ledningen här med? Då brukar ju Björn kunna hålla igång dom… 9 Indra Alfa har smygläget och lite kunnande som bör räcka till.

V64-2: 12 Runaway Lane har springspår på tillägg och är i bra form. Vid femteplatsen för tre starter sedan prövade han i front men orkade inte hela vägen mot bland annat Xman Kemp och Claes Boko som är jättefina hästar. 14 High Stage har under året visat lite fart vilken skiljer honom från den stora mängden här. Riktigt jobbigt utgångsläge men jag får promota Örjan Kihlströms vassa kuskform för dagen! 5 Crash And Burn är åter efter ha averkat ett kvallopp. Galopper före det och nu har man förhoppningsvis fått lite ordning på honom. Valacken efter Tsar d’Inverne har tampats med hyggliga motståndare i våras.

V64-3: Treåringslopp, ett svårt sådant! 9 Peak State Kronos är ju en jättefin häst men Italien-resan har tydligen tagit på honom…Spännande och se vilket skick han är i idag. 6 Scoot To Score inledde karriären lovande men fick sedan ett längre uppehåll. Nu vann han comebacken och han känns het här! 8 Twitter är efter underbara fuxan Face For Ever! Jag rekommenderar helgardering!

V64-4: Kallblodslopp på Solvalla och det ser upplagt ut för 1 Alsen Loa. Fördel ston gör att hon står start här och det är en mycket passande uppgift. Kommer från raka segrar som är tagna på fint vis. Spets och slut är troligt här. Proffskusken Jansson upp och han är ju en duktig tempobedömmare. 4 Tjasse gillar jag och han har äntligen börjat stabiliserat sig och kommer nog utvecklas lite framöver. Är ingen snabbstartare men borde ändå få en fin position här.

V64-5: Treåringslopp där klassen inte är jämn och hög. Dom bästa startar från bakspår och det bjuder ju in till ett spännande lopp! 11 Grefstads Dynamite har varit toppenfin vid segrarna. Galoppen senast var direkt från start och med ett bakspår bör den risken vara låg. Brevid sig startar Formula One’s brorsa 12 Down Force. Lovande sort som det nu klickat för i två starter. Galopp på upploppet näst senast med segern så gott som i hamn. Senast öppnade man bra med det blev omstart. I den giltiga blev det startbrasa. Känns ju aktuellt att gardera när dom har så dåliga spår men med vem?

V64-6: Ett stayerlopp avslutar. 4 Do It Komp vann över lång distans senast och hästen är inte alls dum. Catchdriver senast och det är ju ett rejält plus gentemot tränaren. Idag fortsätter man fast me Björn Goop i jollen, inte direkt sämre. 13 Global Manhattan går bevisligen mycket bra i dessa lopp. Inga problem med distansen utan är ett givet streck även om han inte är så rolig spelmässigt. Årets 20:e start och det luktar väl vila snart? 3 Eclair Futura har startat på och varit duktig hos Lennartsson men någon seger har inte kommit ännu. Står inte så tokig till här och är med dom i mål. 10 Landers Power står ensam på 20meters volten. Lopp i kroppen och är en duglig häst. Tony Wallin får gärna köra mina streck på V64-kupongen.

V64 Förslaget:

V64-1: 2,6,7,9
V64-2: 12 Runaway Lane
V64-3: Alla 12 hästarna
V64-4: 1,4
V64-5: 12 Down Force
V64-6: 3,4,10,13

Systemet är på 384r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.