Jackpot från två håll


Det var en medioker utdelning på Jägersrotravet i lördag. Det var så ”lätt” att 5rätts potten går vidare till nästa lördag. Den lördagen utspelar sig på Momarkens travbana i Norge. Det är ett så kallat ”unionstrav” med både svenska och norska hästar. Lyckligtvis blev det jackpot i Norge på deras V75:a också så vi har en dubbeljackpot framför oss!

De svenska hästarna har vid tidigare unionstrav sopat mattan med Norge. Hoppas det forsätter på den inslagna vägen!

V75-1: Svenskarna har dragit svarte petter i spårlottningen med alla bakspår. Avalon Spider har höjt sig hos Roger Malmqvist men har dras med jobbigt utgångsläge. Jag har ett gott öga till Organic Value som allt blev fel för senast.

V75-2: Segerstaplaren Ricardo Des Ecus har nog laddats inför den här uppgiften. I normala fall får han ju inte starta på Svenska V75 i den här låga klassen eftersom han är utlandsregistrerad.

V75-3: Kallblodslopp med bara 2 svenska egipage. Hopplöst svårt för en annan… Even hjälp mig!!!

V75-4: Italienskan Moonlight Kronos passar också på att anmäla när det unionstrav. Läcker travare som är svår att inte gilla.

V75-5: Långlopp över några volter på V75 äntligen är det dags igen! Tyvärr hittar jag ingen stayerfavorit i startlistan. True Q. slog Flemming Jensens urstarka Oceans Eleven senast och det är nog en merit som räcker en bit här.

V75-6: Luddes Ridgehead Cahore gör debut i högsta klassen! Kul men det borde inte räcka trots att han spöade upp Västerbo Paradise senast. Bobtail fortsätter vinterns segertåg? Global Investment är en plusvariant.

V75-7: Ingen vass silverdivison. Gillar Clear Sign som gör andra starten för Åke Svanstedt. Motståndet skämmer inte någonstans.

Blir det 6-1 till Sverige som bara förlorar kallblodsloppet?!

Dom spektakulära idéerna saknas men växer fram under veckan…

Sen ska dom norska tränarna tävla i intervjuerna i tidningerna i veckan. Om vem som är mest optimistisk.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.