Intressant debut idag…


Ja idag är det äntligen dags. Att få se vår nya stjärna Mr Jeowill, göra debut jag kommer sitta framför atg live ikväll å följa loppet. Hoppas det går veckan å att vi vinner racet, spår ett i volt å hoppas att han går felfritt. Då ska det vara en lysande chans att ta hem detta lopp.

Till helgen startar fotbolls allsvenskan vilket ja tycker är extremt kul. Mitt kära lag Djurgårn hade rent ut sagt dålig säsong förra året då man var nära att ramla ur allsvenskan. Men i år så tror ja Djurgården kan vara en dark hourse, pass upp där. Djurgården har bytt ut nästan hela styrelsen och tränar staben till denna säsong å nya spelare har kommit in. Så ja tippar Djurgården på en 6e plats. Vem som vinner allsvenskan i år är svårt att sia om. Men ja tror nog att Kalmar kan vara en utmanar om serie segern. Kalmar har sett bra ut på försäsongen å inte förlorat många matcher. Plus att det skapar mängder med målchanser.  Nu ska ja ge mig i kast med den allsvenska tabellen å ge er den hur det kommer sluta i år.

1. Kalmar

2. Malmö ff

3. Aik

4.Ifk Göteborg

5.Elfsborg

6. Djurgårdens if

7..Helsingborg

8a.Örebro

9. Trelleborg

10. Häcken

11.Gais

12. Brommapojkarna

13.Gefle if

14Halmstad

15.Mjällby

16.Åtvidaberg

Signerat/Limpo. Som nu märker att det är vår i luften.

10 Comments

Add yours
 1. 3
  Limpo

  haha kalle det får vi se senare 😉 Henke du vet väll hur man svarar på sms? haha åtvid har inte en chans mot djurgården

 2. 6
  AIK-dansken

  Ojojoj. Att sätta Apa IF som 6:a i en sluttabell visar på en stor brist på fotbollskunskap. Ett gäng finnar gör inget fotbollslag. Nej, i år ska dom bara ur serien utan möjlighet att kvala sig kvar. Superettan här kommer Apa.

 3. 7
  Olle Nordin

  Hmm,tycker Aik är alldeles för högt placerat.
  Du har missat Norrköping förresten,eller är inte vi med i år?(Nästa år då jävlar)
  /Pingpongbollen

 4. 8
  Limpo

  Säger så här att du chrille ska vara glad att ja inte tippa gnaget sist ?. Men att Dif skulle åka ur finns inte på kartan;). Å johan när Norrköping vinner allsvenskan så dansar ja naken;) om det skulle mot förmodan ske

 5. 9
  kocken

  gillar inte plastligan( allsvenskan)..kultur och hatfajter kommer det att finnas gott om i superettan..dom behöver inte vila då planerna och fotbollsintresset är störst..hur f-n kan allsvenskan ha ett uppehåll på 6 veckor eller 7 bara för att någon skall sitta på bänken i VM..usch..

 6. 10
  AIK-dansken

  Vem skulle bry sig om du tippade MÄSTARNA sist. Det skulle bara visa på ännu större okunskap.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.