Inte långt kvar nu.


Det är som ni vet bara en vecka kvar tills bilen släpper fältet, till årets största händelse. Å självklart för 9e året i rad finns jag (limpo) på plats å bevittnar Elitloppet. Det känns som det kan bli ett ruskigt bra Elitlopp i år med bra hästar å kuskar. Tore Fyrand Solvallas-sportchef, gör verkligen ett hästjobb å har med fingertoppkänsla fått ett starkt Elitloppsfält. Jag längtar nu som en tok till nästa helg då de är trav i dagarna tre. Kommer bli hur kul som helst att va på plats.

Nog om Elitloppet. Igå var ja med mina kollegor på Solvalla. Å kollade in V75an var mycket trevligt å fint väder. Först hade ja ej tänkt åka med kollegorna men ändra mig sista minuten å gjorde helt rätt i det. Det var en del presstationer som fastnade på näthinnan. Amaru Boko  vissade klass i de andra loppet å vann hur lätt som helst från ledningen. Ja vart imponerad av hans startsnabb het.  Detta kan vara en av dem bästa i kullen när vi sumerar för bokslut av året.

Lavec Kronos visade igår hur bra han är å vann gulddivisionen på 1.11.3 från spets vilket var bra jobbat. Nu återstår att se om Ludde tackar ja till Elitloppet. Det vore kul å se han möta dem bästa,för att se om han är så bra som ja tror att han är.

Man on the Moon. Vann också han från ledningen på ett bra sett. Han verkar gilla när det är sommar denna häst å kommer kanske rent av vara ennu bättre nästa helg. Med framspår i finalerna ska han räknas, även då.

Nu laddar ja med lite mat sen räknar vi ner mot en spännande å rolig vecka. Just ja måste nämna att tyvärr vann inter Champions Leuge igår.

Signerat/Limpo

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.