Inte bra detta.


Vaknade imorse med att jag mådde illa. Å sagt å gjort så vart ja sjuk. Så nu är fredagsdrinken i farozonen tyvärr måste jag säga att jag ställer in den imorgon pga kräksjuka. Å laddar upp med nya friska tag till nästa vecka jag hoppas ni läsare har förståelse å väntar in nästa fredag istället. Men kan ju bjuda på en ”limpos lus” Jag tror att Rakas bara vinner guld å jag kommer att spika tror det är spets å slut hämta ut. Signerat/Limpo. Som beklagar i sitt djupaste att fredagsdrinken uteblir denna vecka…

6 Comments

Add yours
 1. 4
  Limpo

  Eftersom jag vart hemma från jobbet idag pga att ja spytt så är det inte smart att stå å blanda drink imorgon å smitta andra ?

 2. 5
  Henke

  Tung fredag utan att bli servad en drink… Får vänta på bussen några minuter extra i kylan så man är berättigad till en glögg där hemma!

 3. 6
  Limpo

  Man kan ej rå för att man blir sjuk sånt händer även den bästa. Men jag lovar nästa fredag tar vi fram glöggen å njuter av en god drink. Jag lovar att vara tillbaka då frisk å kry.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.