Inte bara succé för Lennartsson


Några veckor kvar men Limpo är redan ute och speedar 1,11 i ”värmningen”:

”Ligga ligga ligga”

”Hoppas det finns äggröra på hotellfrukosten”

”Du får sova med mig”

Byter ämne raskt till Per Lennartsson. Han är en av dom mest populära tränarna för tillfället och har haft ett mycket fint år. Allt går dock inte som på räls och det finns två färska exempel på detta och båda är knepiga hästar.

Ibitza Broline har lämnat för Goop-stallet. Ett göteborgsgäng äger och förklaringen ska vara att se henne tävla på nära håll. Jag tror dom är besvikna på årets resultat och dessutom går hon ju bara bra i närheten av hemmaplan som nu är många mil bort i Stockholmstrakten. Stilen har inte varit tilltalande på slutet och enligt stallgoop.se blir det ett besök hos kändis veterinären Tornell.

Hobbe Skift (bilden) är heller ingen lätt häst att ha och göra med. Galopper här och var och sen har styrningarna inte lyckats fullt ut på senare tid. Uppfödaren Kent Carlsson har hästen nu och kapacitetsmässigt blir han miljonär om dom kommet tillrätta med problemen.

Tvååringar rör på sig ordentligt och någon klar favorit har jag inte skaffat mig ännu. Jim Oscarsson har ett par fina som tävlar och idag på Solvalla vann Donttellmewhattodo skvättlätt efter att konkurrenterna kommit bort lite.

Förresten kan man likna Sveriges fotbollslandslag med Conrads Epilog. Nu blev upplägget fel och ett stort fiasko var ett faktum. Före det hade dom sett dunderfina ut i enklare gäng och med smygare.

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Limpo

    Det där sista citatet är lite tveksamt.. Det kan bli lite fel Men dom andra stämmer ju skapligt bra 😉 Nu satsar vi all in bc helgen 2010

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.