Ingen drink imorgon.


Imorgon är det fredag å fredagsdrinksdags. Men tyvärr så är jag sjuk å vi återkommer igen nästa vecka med ett nytt program. Feber å förskyld gör att jag har missat en hel veckas träning samt missat en hel veckas jobb. Surt är det med att jag missar  utekvällen i Eskilstuna imorgon vilket för mig är en stor besvikelse. Men jag hoppas ni läsare,tittare har förståelse för detta å att ni kollar igen nästa vecka då ska vi va tillbaka.

Signerat/Limpo. Som är besviken över att missa en helg i Eskilstuna med allt vad det innebär.

9 Comments

Add yours
 1. 2
  Limpo

  haha jag du ett eget språk;) Men jag fixar det. Tunnis är jag inte men har ett hjärta att tänka på plus att förskylning febern inte vill ge vika

 2. 4
  Limpo

  Ivarsson har koll på det så hör av dig till honom. Jag själv har ej börjat kollat än men ska väll göras snart 😉

 3. 5
  Ivarsson

  HIF-aren: Nja, research på kullen är i full gång och det är en drös med hästar att ta sig igenom 🙂 Har eran tvååring som vann på Valla börjat vinterträna inför nästa säsong eller?

 4. 6
  HIF-aren

  Vilar en vecka till. Tränade på tills för 3 veckor sen. Gissa om vi är nöjda ? Vi laddar kanonerna till April.
  Måste tillstå att kullen ser mer intressant än på länge

 5. 8
  HIF-aren

  Nej du lille vän….Nu är det dax att ta ut filten ur örat och sluta drömma. Vakna – det är snart Jul och då kommer Tomten. Han kanske har en paket till dej men då får du inte skoja så här….HIF förlora mot DIF ? Hur tänkte du nu ?

 6. 9
  Limpo

  Tänkte så här att DIF är bäst så enkelt är det :). Kennedy kommer vara mycket bättre nästa år å jag hoppas att vi är topp 4a 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.