Hultmans stjärnor?


Hur är stallformen hos Hultman?!

Flopp med Maharajah i lördags (Det är så gott som alltid flopp när den hästen förlorar i Sverige). Det har följts upp med värre fiaskon. Perfectly Enough uddlös från dödens. Pay Attention galopperade innan bilden släppte. Till slut så spurtade One Too Many inte ens bra. Stenhårda krav på den sistnämnde… Nu kanske man ska omvärdera Mr Picolit’s chanser på Lördag. Det blir väl tredjespår fram till dödens och varvning på 1,12?

Det är ju redan dags för B-lopp! Ready Cash var ju ruggig redan senast och ligger ju fruktansvärt bra till för att försvara sin PDA-seger. Avkomman Financial Dust ska kollas till på Lördag. Kul att snacka trav med sina likasinnade delägare och måla upp förväntningar.

Det är ett fullspäckat schema i slutet på veckan. Limpo pratar om dejt, drink, hästbesök, årsfest med Hävla och sen träning på söndag kväll. Puh! Jag har nästan samma roliga schema!

Jag hoppades verkligen på Amaru Boko idag. Inget spel men man har ändå sina favoriter och att hålla tummarna för Jennifers häst gör jag gärna. Provstarten sänkte förväntningarna men när han kom till spets lätt jublade jag. Yes nu sätter vi den övriga slitna kullen på plats. Icke man släppte till Kadett C.D. (såg proppmätt ut senast) och blev fast med mkt kräm kvar. Det kommer fler lopp som tur är!

Nurmos stall blandar och ger ordentligt i prestationerna för närvarande. Några var bra ikväll. Angelo utklassade konkurrenterna från ledningen och gjorde dom dåliga, var alla trötta till slut? Blazie Silvio och Xman Kemp spurtvann på bra sätt. Huselius investering Jobina Twister (bilden) vann men det var inte något V75-intryck som det var vid lunchtravssegern senast.

Pomona Wibb svarade ut favoritspelade stallkompisen Polly Frontline. Kul att slippa Solvallalunken men ägaren till dom båda, Kurt Wjikström är nog inte lika nöjd. Kurt fick lite plåster på såren när Stig H-tränade Blue Star Cosmic dundrade hem ett lärlingslopp. I sulkyn satt skötaren Sandra Loumala och njöt. Ser ut att vara en lättkörd häst och att köra bra hästar underlättar minst sagt. Plus där åt Stig. Jag blir inte lika glad när han sätter upp Björn Goop på ett par andra hästar, det ska ju vara en konkurrent!

2 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.