Hockeyns framtid….


Låg å funderade på söndag kvällen hur hockeyns framtid ska se ut. Å kom då fram till att OS 2014 kan Sveriges lag se riktigt vasst ut. Kommer här med att spå i kulan å vaska fram det lag som kommer spela OS 2014.

Vi börjar med målvakterna. Ser mycket bra ut på den fronten å ja ser dessa tre som heta aspiranter på posten.

Målvakter.

Henrik Lundqvist. Given världsmålvakt. Efter en strålande säsong borta i nhl med stanley cup guld så är han numera nummer ett borta i nhl som världens bästa målvakt.

Jakob Markström. Näste stormålvakt. Har tagit första platsen i Florida Panters å är given bakom Lundqvist.

Jonas Gustavsson. Har haft svårt å ta en ordinarie plats i Toronto. Men är given i Tre Kronor som tredje målvakt.

Backar.

Viktor Hedman. Stor stjärna borta i Tampa Bay där han dominerar försvaret. Mest istid av alla Tampas backar å given i OS laget.

Adam Larsson. Grym talang som har växt ett snäpp till sedan han lämnade skellefteå, för nhl.

Erik Karlsson. Spelar kannon borta i Ottawa given i power play. Å kommer bli en nyttig tillgång för detta lag.

Johnny Oduya. Gör sitt sista OS detta år är given, då hans främsta egenskaper ligger i defensiven.

Oliver Ekman-Larsson. Har fått karriären att blomstra borta i nhl å går en ljus framtid till mötes.  Påminner en hel del om Nicklas Lidström i sin spelstil. Har utvecklas enormt.

Douglas Murray. Kommer med mycket på sin tuffhet men har även ett fint spelsinne.

Tobias Enström. Var med i årets lag till OS men imponerade ej så mycket. Men har nu fått igång skridskorna rejält å blir bara bättre å bättre.

David Rundblad. Kommer med som sista back, Men ska passas han är spelskicklig å gör alltid sitt jobb.

Forwards.

Henrik Zetterberg. Gör med denna turnering sitt sista OS å är en av världens bästa tvåväggspelare. Så är given i detta lag. Med all sin rutin.

Daniel Sedin. Har blomstrat ut som en världstjärna. Han vann poängligan året innan 2013. Å gör med denna turnering sitt sista framträdande i OS. Å kommer att spela ihop med sin tvillingbroder Henrik

Henrik Sedin gör också han sitt sista OS. Grymt bra ihop med broder Daniel. Hoppas det har prickat formen då blir det åka av.

Magnus-Pääjärvi-Svensson. Har fått fart på sin karriär borta i nhl, Edmonton Oilers är super nöjda med sin guldklimp  å är i sitt livsform gjuten.

Marcus Johansson. Nye supercentern som går en mycket bra framtid till mötes. Känns gjuten i all fall i min OS trupp. Har fått chansen nu borta i Washington där han lirar mycket bra i tredje kedjan.

Andrè Petersson. Ottawa Senators. har växt fram som en sniper av  världsklass. Är ochså högeskytt så kändes given för mig att ta  med i truppen.

Michael Backlund. Tvåväggspelare som gör allt rätt har fått plats i andra kedjan i Calgary Flames där han till vardags gör en del poäng å jobbar stenhårt.

Linus Omark. Trollgubben som är ett spelgeni. Som gått från khl till Edmondon Oilers spelar i tredje femman där å levererar med den ena assisten efter den andra. Är i grym form just nu.

Loui Eriksson. Dallas Stars. Var med i årets trupp å visade då att han är en comming man. Grymt bra skott å fått igång sitt passningsspel ordentligt. Du vet som back aldrig vart du har denna kille.

Nicklas Bäckström. Given i första femman nu till OS. Mellan bröderna sedin Han gjorde 85 poäng år 2013. å har spelat bra nu med formen är stigande är given.

Markus Kreuger. Det stora utropstecknet i min kommande OS  trupp. Går bra borta i nhl å visar att han verkligen ville vara med. Så kändes helt rätt att ta med han. Kommer att överaska  possitivt på många i stugorna.

Mattias Tedenby. Kommer med som sista forward. Han är i skapligt slag men kan  ennu bättre å kändes som ett ess i rockärmen. Alla vet vad han kan å det är nu eller aldrig.

Som ja anser är detta  en väldigt rolig uttagning, det var ej svårt med backarna. Tyvärr fick Nicklas Bergfors stanna hemma denna gång. Då ja trodde han var back men efter en sökning så såg ja att han var forward så då stannar han hemma.

Signerat/Limpo. Som idag spår Hockeyns framtid.

2 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.