Hissningar av Sebastian K.


Här om dagen vann Ewe Palema över derbydistansen i voltstart på 15,0 på tung bana…

Igår tisdag vann omslagspojken Sebastian K. över 2640m på 15,9 fast i autostart. Samma tävlingsdag vinner Argos också på 15,9 i samma gren. Hyllningarna haglade över den förstnämnde hästen som verkligen såg underbar ut för dagen. Oslagbar var intrycket men motståndet var klent. Startsnabbheten efter 50m var vass och det kommer naturligtvis väl till pass. Fyraåringskullen är inte den vassaste så Sebastian K. har nog möjligheterna att vara med i höst.

Boman såg aldrig bra ut igår och hade hjälp i voltningen med det hjälpte föga. En inledande tappstart gjorde att han tappade ytterligare 20m på startvolten. Kusken pressade honom inte i botten i alla fall och här måste dom hitta vad som stör den hästen. Lövgren fick sin avstängning från elitloppet minskad till 3dagar och 15 000kr i böter efter överklagande. Det var med Brioni som han dömdes ha lämnad fördel till konkurrent. Straffet är är fortfarade mycket hårt.

V64 Utmaningen fortsätter ikväll!

Vi på vinnarskallar har haft stora problem under onsdagarna och ligger några steg efter tätduon. Konkurrenternas tips har ännu inte kommit ut på travelit.se. Så jag kan inte dissa deras spikar redan nu.

Personligen tror jag att Japanese Face är en klar vinnare i V64 prologen. Det är jackpot ikväll och se till att spela V6. Det är stor risk för favoritparad som vanligt på onsdagarna!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.