Herre på täppan – Korta E3Kval


Här utses den skickligaste besökaren/medarbetaren på Vinnarskallar.se! Under den här rubriken kommer det tävlas om att vara herre på täppan. Vinnaren står kvar och blir utmanad med jämna mellanrum av nya tävlande i olika tävlingsformer gällande trav. Alla som står på täppan som vinnare belönas med en T-shirt. Vill ni ställa er i utmaningskön, maila intresse till tavling@vinnarskallar.se

Regerande mästare är Wiretowire efter en hård fajt i försöken till Stochampionatet där han slog av Nicke BH den sista biten.

Nu har Lars hemmaplan när Örebrotravet arrangerar dom korta E3-kvalen. Själv säger han att det vore förnedrande att få stryk på hemmaplan. Det är inte några drömförutsättningar för utmanaren Martin Halvarsson men man ska tänka på ett hemmaekipagen är få. Martin jobbar till vardags på Katrineholms lokala spelbutik Jürss. Därifrån har ett antal lunchlopp avverkats men hjälper det till här? Bolltrillande Spurs-fanatiker som nu är tränare för det lokala Div 5-laget Ericsberg.

E3-Kval för treåringar tisdag den 9/8 på Örebrotravet. Tippa topp tre i samtliga uttagningslopp till E3 över kort distans. Det är lopp 3-9, alltså är ett lopp utanför V65-kupongen.

En poäng per häst som placerar sig på topp tre och ytterligare en poäng om man tippat hästen på rätt plats. Sju uttagningslopp ger maximala 42poäng! Vid strykning tillkommer ingen häst om man inte har valt reserv. Vid ev strykning på din förstaplats flyttas andrarankade automatiskt upp som tippad etta. Deltagarna inkommer med sina tips senast kl 20:00 måndag kväll (8/8)
Exempelvis Lopp 5:

Etta: 10 Electra Sund
Tvåa: 9 Britania
Trea: 11 Miss Wall Street
Reserv: 3 Only Kronos

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.