Hellstedt!


Var det inte så att Hellstedt dominerade V64 sändningen från Solvalla igår. Åtminstone så sätter han färg på programmet och bjuder på sig själv. Självklart ska han vara där oftare, Lindwall är väl okej men platslir på skrällar klarar jag mig utan. Janne vågar säga vad han tycker och det blev inte sämre av att hans Sir Nile svarade ut en favorit med Erik Adielsson. Nära att det höll hela vägen med i mina ögon för skarp drivning. Väntar på domen just nu.

Hellstedt tog ju också upp tävlingen ”plånboken” som hade kommit som en sms-fråga. Tävlingen utgick idag när Lindwall inte var på plats. Jag kan tro att Janne själv var sugen på att sätta Nybrink på plats, det skedde i somras om jag minns rätt.

Årets häst Iceland packade ihop från ledningen mot ingenting (för att vara titelförsvarare i elitloppet)… Acclaim vann loppet och Hockeys stall håller storform för dagen. Grattis till en snygg skalp.

Att sedan Melander ställer upp i direktsänd TV efter loppet är starkt gjort. Stå och förklara för att spelare varför omgångens största svek är inget skoj.

I det läget tycker jag det är okej att avböja.

Jevgeni Ivanov fick drivningsböterna!

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Leffe Pallo

  Hörrö din slusk! *asg*

  Jag läser lite utav eder homiesite och det är avkopplande.
  Vi har språkats förr.

  En vacker dag om Du fortsätter i din goda anda, så sitter du om du vill på Sthlms högkvarter inom skall vi säga, 1-2 år.
  Så bra är du.

  Fast nån måste väl hålla iiiiiiii ……………. !!??

  >>Leffe ”Pallo” Paloniemi

Kommentera