Hävla SK ligger sist


Idag slog Johan Untersteiner till och vann E3 med farsans Mermaid Ås. Snyggt och vaken styrning till ledningen. Härligt med framgångar för den familjen som inte badar i unghästframgångar.. Peter har dock många häst i träning (101!) men jag kan inte låta bli att glädjas med han som är så sympatisk. 

Vi såg ju i onsdags ännu mindre klickar som fick vinna fina prispengar. Ralf Karlstedt vann Jubileumspokalen med Prince Tagg. Peter Ingves styrde dit Britt Hudson till seger i diamantstoets final. Rolf Ramnegård har bara två häst i träning. Det slutade inte där utan en till amatörträning från västkusten slog till. Lizas Irja vann Queen L.’s lopp. Ann-Louise Wernby har bara en häst på sin träningslista. Det är sånt som behövs!

Ni såg vädret idag på travsändningen. Det kanske har regnat kopiöst över hela landet och så gjorde det även på vår hemmamatch idag. Nu har jag torkat i alla fall. Jag hoppas att Limpo har fått upp huvudet lite efter motgångarna. Djurgården, Noras Bean och sen har Hävla två raka storförluster. I det sistnämnda har han det tufft som materialare. Serieläget nedan är inte positivt:

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.