Hästägarträff på Jordanstorp


En stor skara av hästägarna var på Jordanstorp igår Lördag för att titta till sin häst. Vädret var inte till någon fördel men det vägs som vanligt upp av bemötandet av Lennartssons personal. Jag träffade ”nya” förstemannen Mathias som gav ett bra intryck på mig. Sedan fick vi se FD gå en repa på rundbanan ihop med Grant’s Above. Det såg som vanligt bättre ut i rätvarven. FD fick egenodlade morötter av Stackars Jack och vad nu det innebär får framtiden utvisa. Nya skötaren Nils har plockat bort käkremmen och hästen är som vanligt hur lugn som helst i stallgången. Om det kan finnas ett för lugnt intryck kan FD ha det, i alla fall i stallet.

Thord har filmat men det lilla klippet finns bara på Facebook än så länge. Jag har ansökt om att få ta det hit till vinnarskallar.se. Till vidare får ni några bilder att spana in. FD står i ett nytt stall och ska väl nu börja ta stegen från pojkspoling till man…

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Nicke BH

  Ska man behöva gå och tänka på att han kanske är för lugn nu? Det var ju inte länge sen någon nämnde kastrering……

  • 2
   AIK-dansken

   Han är inte för lugn. Det är Nils som gjort ett utmärkt arbete med hästen så han sköter sig på ett normalt sätt.I träningsjobben är han den som är minst lugn av alla 2-åringar på Jordanstorp då jag personligen helst skulle se honom ligga på lite mindre i intervallerna. Men det ser onekligen mycket bra ut för dagen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.