Han är Poppis


Har inga siffor utan utbryter med mer känsla att Flemming Jensen och Per Lennartsson har flyttat fram sina positioner avsevärt under året som gått. Kvaliten i stallen ökar och man ser många hästflyttar till dessa två stall. Framgång föder framgång heter det…

Starthästar kommer till dom båda men det är väl framförallt den förstnämnde som får in hästarna med mest meriter. Har redan dragit en blogg om vilka intressanta tillskott som anlänt till stallet… Här kommer några till:

Order By Viking har lämnat Svanstedt för att söka lyckan hos dansken. Fyrfaldiga miljonären och avelshingsten Order By Fax är storebror…

Yewish Boko ska enligt travnet.se också vara ett tillskott i stallet. Kungspokalsvinnaren och tillika Björn Nordstrands miljonköp byter träning när väl stilen funnits hos Hultman?

Outstanding Night har inte meriterna men har istället väldigt lite cash på kontot. Farten har skymtats och att förbättra en Hans G Eriksson träning känns lätt!

Sinou Madrik är miljonär och avelshingst. En väldigt snygg sådan och här finns det ett läckert steg när aktionen flyter.


Ni hör väl att Krunegård sjunger ett par rader?…

Listan kan göras lång på nyförvärv:

Muscles Hall, Najad Lavec, Exceptional Kemp samt Turbo Later är nya övergångar för mig.

Sedan tidigare finns ju segervane Langelidgutten i träning men den har jag inte sett på banan ännu.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Urban Lindqvist

    Hej, du brukar skriva om min hast Chip Storm, bara så du vet, han hade en infektion sista starten på Åby som 4a, det førklar en del !

    Br Urban

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.