Häftigt


 

Citerar från musikbloggen mayihavethelastdance där jag blev tipsad om klippet:

 ”Dagens låt kommer ifrån Brooklyn grabbarna Atomic Tom som gjort dundersuccé på youtube. Klippet där fyra killar som enligt uppgift ska ha blivit bestulna på sina instrument spelar deras senaste singel Take Me Out på tunnelbanan”

Häftigt och klippet har över tre miljoner visningar på youtube och det är väl en alternativ väg till skivköparna istället för idol…

Limpo har ju skaffat sig en Iphone och detta ska väl inte vara så svårt att matcha…

V75-1: Chimall T.T. är favorit men det kan väl bli trubbel att från innerspår hålla emot Ridgehead Cahore och Kolgjini. Dessutom är väl formen halvdan när man blir fullständigt utskåpad av Local Conch eller så har jag för höga krav på denna hästen kanske…

V75-2: Ypsilon Boko ser allt annat ut än speedig och detta är väl absolut sista chansen att vinna V75? Lång distans i en låg klass. Jag tror inte det hjälper han har inte sett bra ut när tempot höjts i dom tidigare loppen.

V75-3: Maharajah luktar det dödens på idag. Han kan vinna därifrån men att slå en lugn Quarcio Du Chene i spets ska vara omöjligt i halvdan form.

V75-4: Vidöppet streckmässigt och det finns ingen favorit att klanka på. Ni som såg Yesterday Weather senast förstår att 2% är helfel!

V75-5: Frillan Filiokus står på tur för en seger efter en halvass insats i sto-SM. Lång distans i lärlingslopp och dubbla tillägg. Tror inte hon är klar med dom förutsättningarna som finns.

V75-6: Lavec Kronos har ingen form och distansen är ingen plusvariant. Han måste vara i fara även om det kan bli ledningen.

V75-7: City Hall är verkligen inte min häst… Höll undan pliktskyldigt senast och kort distans är bra idag. Tror ändå han kastar in i tid! 6% på Nanny Fine är en gudagåva!

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Henke

    Två favoriter vinner igen och utdelningen blir 300k!!!

    Sjukt bra med tanke på att det är dom två favoriterna som har bäst chans på förhand.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.