Guld!


En svensk efterlängtad OS-medalj har äntligen kommit, att det blev ett guld känns såklart extra bra. Innan OS var det just Charlotte Kalla man unnade mest en triumf,  och jäkligt kul att hon grejade det trots favorittrycket. Hoppas detta leder till extra tändvätska till resten av svensktruppen som har tävlingarna kvar. Det är sådana dagar man är stolt över att vara svensk.

*

Man undrar över hur puckelpiståkarnas knän mår om X antal år. Men helt klart är det en fascinerande gren, trots att det är en bedömningssport.  Trots att man skulle upp till jobbet tidigt satt jag upp och glodde på det i natt, men det är ju bara Vinter-OS vart fjärde år… Grymt kul!

*

Imorgon gör Timo Nurmos 3-åring Amaru Boko sin tävlingsdebut. Han gör det på Sundbyholms oval och är en av dem 3-åringar man noterat på sin scoutlista för i år. Son till franske avelsmatadoren Coktail Jet och Stefan Hultmans tidigt utvecklade och talangfulla märr Sue Boko. Hon kändes under sin tävlingskarriär som ett blivande bra avelssto och när första startande avkomma (den förstfödda dog) kommer ut så måste man ju ha koll. Blir helt klart bevakning imorgon helt utan spel, då han från sitt dåliga spår lär köras varsamt samtidigt som han eventuellt möter ett par skapliga hästar. Per Lennartsson har en 4-årig helbroder till knappe dubbelmiljonären Arnie Somolli och Röcklinger lät väldigt positiv angående sin 4-åring Jo Jo Bear som är en halvbroder till Insect Face. Jag ber er att hålla kolla på detta lopp, kan verkligen finnas nåt att se för framtiden.

*

Nu fortsätter vi följa herrarnas 15km fristil. Heja Sverige.

*

// Ivarsson –  som nästan aldrig stått på ett par skidor 😉

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.