Gryende form så ja tänkte levera nåra spelförslag.


Har en stabil form sedan i lördags känns mycket bra  i alla fall . Tänkte dra nåra som har lysande chans att vinna å sedan en tvilling som ja tror sitter.

Tvillingen ja kommer spela rak ikväll är visserligen favorit tvillingen men i vilket fall gäller det att sätta dem. Jag kör en rak tvilling med Select Yankee å Sebastian K.  Får ja bara 4-5 ggr så är ja mer än nöjd. Tycker att Sebastian k är den bättre hästen av dessa två. Vilket han visade i försöket till sprintermästaren, men i finalen gick det ej så bra han la för mycket krut i försöket för att orka med två lopp samma dag. Select Yankee har ett passande läge med spår ett vilket gör att det kan vara så enkelt att de är spets å slut. Men ja tycker man kan köra dem ja sagt på tvilling å hoppas på det bästa.

Dagens klaraste vinnare hittar ja i den första avdelningen. Holdem no limit nummer fem. Är det roliga draget, ja tror å hoppas att han kommer åt spetsen å sedan är det bara köra så länge lampan lyser. Nu släpper vi ingen över bron, det skulle vara kul om den vannn då kan man säga att ja gick aall in ;).

Utanför v64an så hittar ja en trolig vinnare i form Global Melody lopp 2. Spår nummer 1 . Har ett bra å passande läge å ja hoppas å tror att det blir spets å slut även på denna. Är en fin häst å Åke vet nog vad han gör detta är hästen att slå i det gänget.

Det var lite om mina drag nu blir det tvn å vila resten av dagen så man orkar jobba in miljonerna ikväll.

Signerat/Limpo.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.