Gratulerar…


Så här skrev jag i ett blogginlägg den 24 mars, ”Ludde visade upp Joke Face igår och han vann på ett mersmakande sätt, det lyser klass om honom. Han kommer att ha en hel del att hämta i år och ska bli kul att följa under året…”

 

 

Nog hade Joke Face en hel del att hämta i år, det är fantastiskt kul att Luddes långsiktiga satsning på aveln fick bära frukt i just Derbyt och familjelyckan var total. En helt egen produkt signerad Kolgjini/Svensson med Viking Kronos som fader för dess framgång värmer säkerligen. Samtidigt som Erik Adielsson fick sin första Derbyseger efter ha haft stolpe ut i loppet tidigare, dubbellycka minsann.

Fenomenet Viola Silas fortsätter att beröra oss travälskare och det finns knappt några ord att beskriva vilken underbar individ det rör sig om. Prestationen var mäktig… Den vinnarskalle hon förfogar över och plockar fram gång på gång när man tror hon har nått mjölksyra tröskeln är enormt imponerade att se. Otroligt!

”Vilken häst!”

Nu efter hyllningskören tänkte jag passa på att ge ett filmtips nu när hösten närmar sig med sakteliga. Ur filmhyllan plockar vi denna gång fram Jason Reitmans mästerliga film, Juno. En härlig komedi/drama om en högst oplanerad tonårsgraviditet och livet i största allmänhet. Michael Cera och Ellen Paiges insatser förgyller som tonåringar. Regissören Reitman visar alltid upp en bra skådespelarensemble i sina filmer och kemin mellan dem.

Till sist efter att ha synat anmälningslistorna till V75, kan Vekas Pride vara en bra spik från bra läge…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.