Grattis Ulrik!


Härliga måndag. Limpo har utlovat tandläkarbesök i sin blogg… Idag var jag där istället och lämnade som en vinnare, grymt skönt! Ett återbesök slipper man mer än gärna.

DD-Mästaren slutfördes igår och vinnare i våran liga blev Ulric Svensson från Östersund. Två gjorda lir och ett av dom måste suttit ganska fint. Slutsaldot 2898kr räckte till en lätt seger. Han får automatiskt en T-Shirt av arrangören för att han vann en liga med mer än tre deltagare. Grattis!

En seger i våran liga bör ju premieras lite till… Jag trodde det var stört omöjligt att vinna för läsarna och några extra vinster har således inte utlovats. Nu blev det tvärtom när alla utom jag hann komma ner på ett soptomt konto.

Vad har vi att erbjuda… Det tål att funderas på men en färgstark T-shirt till nästa års travresor ska vi skramla fram. Säsongen startar med olympiatravet så maila in adress om du är intresserad så dimper en tröja ner ungefär när aprilskämten börjar hagla.

 En fredagsdrink med MYCKET IS kan vi (Limpo) också slänga ihop. En fredagseftermiddag under sommartravet kanske det kan klaffa?

Idén med DD-Mästaren är mycket bra men det blev inget bra surr kring tävlingen och var det verkligen dom skickligaste spelarna som placerade sig i toppen?

Lindberg Orakat håller en rejält ojämn kvalité. Avsnittet nu med Jocke Johansson behöver ni inte se. Var inte intressant någonstans för mig i alla fall.

Jack Almenäs skulle varit gäst med farsan men det får bli nästa gång. Har han vunnit sin första rosett bakom en ponny snart?

5 Comments

Add yours
 1. 2
  Linus

  Skulle ”vi” inte kunna ha en annan tävling här på vinnarskallar? Typ ren allmän speltävling av något slag? Känns ganska surt med DD mästaren då man bara fick spela för 200 kr per dag, 1 spel om dagen osv. Speciellt om man som mig suger på DD… Hade varit skoj om det är genomförbart eller vad tycks ?

 2. 3
  Limpo

  Låter mycket intressant. Håller med om att dagens dubbel kan vara ett av dem världelösa spelen som finnes. Men endå så spelar man det fats man vet att man sätter det för sällan.

 3. 4
  Linus

  Hehe jag spelar nästan aldrig DD, spelar förutom streckspel, bara Vinnare och Tvilling i princip men på V75 är det bara streckspel som gäller 🙂 Allt man lägger på annat än systemet hade man kunnat lägga på systemet så man fått med någon eller några hästar till tänker jag 🙂 Samtidigt är det så jämna och svåra lopp på V75 så tvilling är mycket svårare då än vanliga v65 och v5 lopp 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.