Gladfotboll!


Flemming Jensen har stallet i toppform för dagen. Mathilde Tröjborg dominerar i stoeliten för närvarande i lysande skick. I V75 finalerna klev Leif Loket Olssons Local Conch (bilden) fram utvändigt om Chimall T.T. och hade slagit denne tidigt. Journalisterna hyllar hästen fullständigt och jag har sett att några vill ha honom med i lopp mot eliten. Sakta i backarna, han är chanslös i dom sammanhangen! Silverfinalen som han hemförde gjorde nog ingen glad. Roberto utmanade lite grann till slut men blev en längd efter och bättrade på ickevinnar ryktet lite till.

Newcastles hemmapremiär slutade lyckligt! 6-0 är mäktigt mot Aston Villa och man får passa på att hylla gladfotbollen som spelas i norra england. Grym stämning och laget hör verkligen hemma i den högsta serien. Med det resultatet i ryggen vill jag påstå att dom placerar sig över tråklaget Blackburn som spelar för att hålla nollan, inte för att göra mål. Förresten har jag inte Viaskvatt, har hittat en bra Streamsida som är ett alternativ med ungefär samma kvalitet som ATG-live.

Var i Norrköping i helgen och såg hemmasonen Markus Krunegård spela på en statsmuseets innergård. En väldigt mysig spelning och han är mycket bra live. Han påtalar min goda musiksmak omgående med något i stil med detta: ”Det är kul att ni är här när man utan att betala 250 spänn kan gå ut på stan och se Amy Diamond och en massa Beatles-covers, det är ni som är här som har den goda smaken

Det är tyvärr sällan man får positiva ordalag om musiken som spelas i bilen till travet etc. Nu bör man satsa mot Annika Norlins skivsläpp i mitten av september. Gillar Jämtlänskans nya singel ”Fredrik” och förväntningarna är höga på Säkert!

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Ivarsson

  Kan hålla med angående Local Conch. Hans vapen är det där ”mördar-tryckandet” ut på sista varvet som få hästar klarar av, och det skulle han aldrig kunna använda i ett storlopp som han aldrig hinner komma in i.

  Angående ditt resonemang angående tabellplacering Blackburn Vs. Newcastle är du däremot helt ute och cyklar. Såklart! 😀

 2. 2
  Limpo

  Ja byte av musik i din bil till travet vore helt klart nra. För sådan musik som du lyssnar på får man nästan huvudvärk av. Dags för ny dj i bilen ja har ett förslag på det 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.