Genomgång av V4:an…


I V4:a prologen gick det i stort sett som beräknat 2 Iris Mic till spets, för att anföra. Distansen var som väntat inte hennes melodi och när favoriten 11 Claude du Nord gav sig iväg på bortre lång kom han snabbt fram och med i rygg hade han 11 Veloz som bjöd upp till kamp upp loppet ner. När de skar målinjen var det i hårdaste laget. Det visade sig att det inte gick att skilja dem åt, dött lopp.

I V4-2 hade vi dagens spelidé 3 Symphony Hall som programenligt tog spets, fick dämpa och bör ha vunnit och fick nu se sig besegrad av 4 Ladyburn från vinnarhålet. Det hjälpte inte med att formen var på topp, när det saknas vinnarmentalitet. Det var värt ett försök, är bara glömma nu och det blir nog svårt för den här damen att avlägga maiden…

I V4-3 tog favoriten 1 Ganyline spets och dirigerade i lågt tempo under vägen. 9 Cannes som värmde riktigt bra, hittade andra ytter, gick på på bortre lång och satte press på ledarinnan. 9 Cannes kopplade grepp relativt enkelt och in bakom spurtade 7 Caddie Drink som värmde på ett bra sätt.

I V4 epilogen körde 2 Gardeur sig till spets och fick utvändigt om sig 6 Night Lie Star som satt och kontrollerade loppet därifrån. Genom slutsvängen tog han tag i grejerna på ett fint sätt och avgjorde på lätt sätt, bra gjort. In som tvåa spurtade 7 Nightmere Merci som fortsatt visar fin form, värd att bevaka i kommande starter.

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.