Galakvällarna avlöser varandra…


Nu har man kommit ner på jorden efter förra veckans hysteriska tentastress, skönt minst sagt att lämna det bakom sig.

Nu tar vi nya tag med en hel vecka med alla dess galor. Igår var det sportgalan och skidskytten Helena Jonsson fick Jerringpriset med hela svenska folket i ryggen. Det visar på att skidskyttet verkligen går hem i stugorna och att det är en sport man verkligen kan bli folkkär i (Magdalena Forsberg). Detta ska inte förringa Helenas insatser under året, hon har verkligen presterat och visat sig vara världens bästa skidskytt med sin otrolig jämnhet. Ett välförtjänt, GRATTIS!

Nu hoppas vi att det går bra i OS… men, elva medaljer är kanske att ta i som SOK ordar om, det skulle vara en otrolig prestation om det nu skulle ske. Vi är ett litet land och ska ”nog” vara nöjda med om vi kommer upp i samma siffror som vid förra OS.

Det har varit mycket snack om Zlatans frånvaro från galan igår. Vilket jag anser var ett korrekt beslut då han tog Grand Slam i den italienska ligan med utmärkelserna årets bästa spelare och årets bästa utländska spelare. Det blev ett sätt att tacka för den tid han hade i Italien och som gjorde han till den stjärna han är idag. Priserna där är av större dignitet, därför var valet lätt…

Ikväll blir det P3 Guld galan, sen blickar vi fram mot Travgalan på fredag…

//Eric

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.