Fullspäckad Söndag


Finns en hel del saker på schemat idag som man helst inte ska missa. Först är det ett mycket prestigeladdat Lancashire-derby mellan Burnley-Blackburn där inget lag vill förlora. Blackburn är i praktiken redan klara för Premier League nästa år och har gått på halvfart på bortaplan senaste i tiden, men idag när det vankas derby är det garanterat andra bullar. Jag tror på en hel del mål och tippar 4-3-seger för mitt kära Blackburn, och Wasa’ns aktier stiger i värde.

Solvalla har hand om travet idag och det är lite för ojämna lopp för att man ska slösa bort en hel eftermiddag. Det finns dock ett par unghästlopp som russin i kakan. Bland annat Pamir Broddes lopp som för ovanligheternas skull går på en söndag och detta är väl årets hittills bästa 3-åringslopp? Tryptophan Ås är mitt val i en intern 3-åringsduell här på Vinnarskallar och hans insatser på slutet har varit över förväntan. Hoppas på fina pengar från den fronten idag också även om han kommer förlora mot Caroline Janssons First Lane idag. Är lite ev ett elddop för den hästen idag men jag tror på ett genombrott.

Dagens viktigaste händelse är väl kvartsfinal:6 mellan Frölunda – Linköping där det står 3-2 i matcher. Såg den senaste matchen på plats och där fick jag se ett tamt Frölunda som såg ut att ha denna hemmamatch i tankarna. Idag avgör vi!

Ha en trevlig söndag!

/Ivarsson

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.