Fredagsdrinken å lite smått å gått som kommer att hända.


Det är fredag idag, vilket är grymt skönt. Det innebär att vi spelar in fredagsdrinken under dagen.  Vilket blir kanon hoppas på bättre avsnitt idag än förra veckan. Men det tror ja att det kommer bli vi har en del överraskningar samt att det blir en del prat om kommande resa som stundar.  Kritteriet stundar å kval är det på onsdag vilka race jag är nöjd med att se att Timo Nurmos startar Aga Khan Boko det är min vinnare till kritterieseger. Men ska inte sticka under stolen med att min kollega Ivarsson var ju före då han tippa 3 åringarna redan i januari. Men att man är lite seg startat å ser att denna Aga Khan Boko är ett rå ämne de är det inga tvivel om.  Vinnarskallar håller på som bäst nu att plöja igenom auktionskatalogen 600 hästar ska gå igenom å kanske kanske är det vi som sitter på läktaren med ett eller fler glas champagne under kritteriehelgen.Men vilken tränare vi ska sätta hos är oklart då turerna är många. Men jag hoppas det kommer lösa sig.

Idoltåget rullar vidare å i år är det svårare en på många många år. Vart kommer all talang ifrån? Det är svårt för mig att lista ut vem som ska vinna många som är bra. Som ni vet så plocka ja ju fram idolvinnaren förra året redan i slutauditon sen var det raksträcka till finalen där Erik Grönvall slog till mot Calle Kristiansson. Å jag vart 100 kr rikare kanske blir det ett nytt vad men att si redan nu vem som vinner är svårt.  Men ska ja ta fram en redan idag så säger ja Jay Smith, han kan vara vinnaren av årets idol.

Nu får jag passa på att önska er en grym helg å vi hörs senare under fredagsdrinken tack och bock.

Signerat/Limpo.Som sticker ut hakan å säger att Target Player är klar imorgon.

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Torbjörn Nilsson

  Jag har förstahandsinformation från stallpersonal hos Åke Svanstedt att han använt elfösare på många fler hästar än vad som nämns i åtalet. Så visst, han kanske blir friad, men om han blir det så är det en stor skandal. Så håll din käft idiot, du kan ju fan inte ens placera en isbit i ett glas.

 2. 2
  Limpo

  Om han nu är skyldig så ska han väl dömas. Men ja menar att ja står för det ja sagt å att alla har sin syn på saken. Om du nu tycker ja är en idiot så får det stå för dig….

 3. 3
  Ivarsson

  Givetvis har det förekommit något fuffens på Åke Svanstetds gård annars hade det aldrig gått så här långt. Men det man undrar är varför en ”Åke Svanstedt-hatare” som Hans G Eriksson hållit snattran under en så här lång tid, och det gäller även de som så kallade vittnena som borde ha stoppat detta direkt vid upptäckten. Nu har dom klantat bort sin chans och skjuter egentligen bara sig själva i foten just nu! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.