Fredagsdrinken


Nu så är det äntligen fredag. Å denna vecka när det vankas jackpott bjuder ja på en drink å en öl. En som ska smaka bra till den gode köttbiten som ni äter.

Den första drinken ja bjuder är en Bazer den är mycket mycket god å ja tror att ni kommer älska den drinken. Ni som har sett färjan på kanal 5 har nog sett att deras bartender Håkan blandar till en sådan någon gång. I denna drink behövs följande.

Bazer.

6cl Baccardi razz

sprite

1 pressad lime

å färska hallon

Lägg först i isen för is kyler is å drinkarna blir mycket goda, där efter tar ni 6cl baccardo razz. Sedan i med spriten å sen tar ni i den pressade limen. Till sist garnera med hallon. Hoppas denna första goda å svalkande drink ska smaka.

Sedan dagens andra tips från mig är givetvis en Carlsberg öl 5.1a som är mycket god å smakar gudomligt till en köttbit av något slag. Den rekomenderar  ja varmt, nu ser ja fram emot helgen å att v75an avgörs på Momarken. Plus att melodifestivalen ska avgöras, den sämsta finalen så länge ja har levt å sätt det så ska bli intressant hur dessa står sig sedan ute i europa.

Signerat/Limpo.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Som vi medelalkisar brukar säga . Blanda aldrig sprit och frukt. Kan vara nyttigt. Här är en annan variant. Ta fram ett glas. Slå i 8 cl. whiskey. Drick. Enkelt. För övrigt ser isgårdarna bra ut i håkky i år. Tyvärr.

 2. 2
  Limpo

  Ja whiskey för mig är ingen hit .Men dif i hockeyn ser ruggigt starka ut å ska va i fin form lagiom till slutspelet börjar. Hoppas vi får frölunda. då åker ja å ivarsson upp.

 3. 3
  AIK-dansken

  Grannen har hallonhäck. Tänkte hämta några färska hallon men han skrek idiot och jagade mig med en snöskyffel. Märkligt.

 4. 4
  Pingpongkingen

  Håller med om att det är märkligt dansken!!
  Jag skulle jagat dig med spaden!!!

  /Olle Nordins fanclub

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.