Fredagsdrinken


7 Comments

Add yours
 1. 1
  Glenn

  Oj,oj,oj….1 vecka till kriteriet!…Då ska hela ströget sjunga..Limpan söker fru på solvalla…

  /Trumslagarn

 2. 2
  kocken

  vilken klassisk pärla..vuxna män i min ålder får något glansigt i blicken när man nämner L.I.I.T (long island ice tea) Groggen som uppfann vinba…en!!! Inga LIIT på kriteriet då behövs caddie när ni går på muggen..

 3. 6
  Michelangelo

  Några saker dyker upp i mitt huvud, när man ser denna klassiska alkis-drink tillredas

  1. försök inte servera denna drink till en tilltänkt brud. är hon normalkonsument så får du ha sex med en avsvimmad. Står hon pall har hon spritproblem…

  2. Häll all sprit och läsk i en hink, och skopa i er. Lättare och mindre spill. varför finlira med den typen av drink. Smaken och sättet att dricka den här är ju totalt underordnat det verkliga syftet med Long iceland Icetea. Detta är då givetvis är att få i sig maximal mängd alkohol, utan att behöva dricka så mycket läsk,men utan att vilja halsa brännvin direkt från flaskan.

  3. Hästen bättre än drinken.

  Tips till nästa fredag. En drink som jag förr i tiden ofta praktiserade på valla. Blanda rödvin och svartvinbärsbrännvin. Proportioner en kvarting brännvin och en helflaska billigt rödtjut. Blandas med fördel i SvartvinbärsMerflaskor, så ingen ser vad man dricker egentligen. Med dages vampyrtrend så kan man kalla den ”Tru Blood”

  MVH

  michelangelo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.