Fredag å en skaplig drink på gång.


Det är fredag idag å det har ej undgått någon ?  Om inte så spelar vi in drinken idag å den kommer med tur ligga uppe här på bloggen runt 19.00 snåret. Det är en helt otrolig dag med mycket fotboll som vanligt. Ja ska nu försöka att tippa matcherna idag, igår var ja ju kanska så rätt ute 😉 . Vi börjar med Tysklan-Serbien vilken match det kan bli ja längtar redan, det kommer bli något alldeles extra tro mig. Nu till tipset tror Tyskland vinner med 4-2 Özil har blivit en favorit å idag nätar han. England-Algeriet är nästa match där är ja kanska så säker på att Engelskmännen tar gruvlig revanch sen förra matchen å vinner med 4-0. Slovenien-Usa dagens andra match är svår att tippa ett kryss ligger på lut å ja tror på 2-2  känns helt rätt. Mer om VM å å massa annat kommer i fredagsdrinken så håll nu ut tills vi kör drinken så önskar ja er läsare en grym helg. En sak till Torvald Palema är stenklar imorgon hur ska han torska?

Signerat/ Limpo. Som siktar på en skaplig fredag.

7 Comments

Add yours
 1. 1
  Linus

  Njaa 4-2 känns som en för målrik match 😉 Serberna har bra försvar ! Men att tyskarna tar 3 poäng är väl klart? Sen tror jag USA och England är stenklara! Ungefär som Torvald på lördag.

 2. 2
  AIK-dansken

  Jag är glad att jag inte tillhörde hyllningskören efter Tysklnds 4-0 mot C-nationen Australien. Dom hade fått svårt mot Serbien oavsett utvisningen. Vidic planens dominant.

 3. 3
  Limpo

  Vidic var kul att se idag grym som tusan. Özil i tyskkland bäst på plan innan han tröttna ? Ja va säger man snart spelar vi in drinken med 😉

 4. 4
  AIK-dansken

  Domaren avgjorde den här matchen. Utvisningen av Klose var helt horribel. Usel straff av Podolski.

 5. 5
  Limpo

  Linus hade ja ej rätt på Usa-Slovenien 😉 satt ju klockrent. Men att England ska vinna emd 4-0 nu nja det får vi se.

 6. 7
  Limpo

  Tackar Lönnshultarn. Du vet väll också att snart öär det halmstad då blir det Limpo söker fru ale ale

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.