Framgång föder framgång


Ja så kan man se på det.Får man 7 rätt på v75 är man i hysterisk form får man 3 rätt ja då är det svårt att vara lika glad.Det finns jue aldrig nå mellanting som är bra.Gårdagens v75a var hyper svår enligt mig å det ja kan konstatera är nu följande att Åke Svanstetd var är mannens stall form?Hoppas den kommer tillbaka snart.Eller kan det vara så enkelt att hans hästar går bäst barfota å att denna årstid är inte den bästa? En annan sak som slog mig igår var jue den att Regan Ås måste ha vart sjuk för så där dålig från andra ytter kan man inte vara ? eller har ja housat upp hästen lite väll mycke? 

Ja frågorna är många men det är jue lite det som är tjusningen med våran sport. Man kan aldrig vara säker på nånting.

Nu är det ochså klart att vinnarskallar.se bor fint under elitloppshelgen.Sheraton hotell är det som är bokat lyxigt ska det vara.Så nu gäller det att rädda den helgen å sätta v75an snart ;). Vi blir 6 personer som åker upp till Elitlopps helgen i år en debutant som ryktas va i lyrisk form å det blir kul att då.

Framgåarna med limpo söker fru projektet ligger lite på is då inga maile har dimpat ner i boxen så det är synd men det kommer väll tas upp när våren å sommaren är här ?  men den som väntar på nått gott.. Ja ni kan resten;) Signerat/Limpo

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.