Formula One


Läste sportbladet… Per Nicklasson gick till attack mot Trav365 rubriker. Trodde det inte att dom vågade kritisera sina ”egna”. Kan bara hålla med och exemplet på rubrik han tog upp: ”Travhästens vansinnesfärd – skadade barn, spetsade sig på en stolpe och ramlade på ryttaren”. Det är bara en av många rubriker i samma klass som dagligen sprutas ut dagligen om skandaler, fusk och olyckor. Sånt skit!

Igår var det E3 uttagningar på Bergsåker och Ivarsson har grundligt gått igenom förutsättningarna både före och efter. Kan lägga till att det var jäkligt skoj att Noe’ D’Asolo fick vinna nu efter senaste styrningen som var en skaplig preparé.

Ikväll tar Stig H ut en till fin treåring!

Formula One på bilden glänste rejält i dom första starterna under våren men sen har det krånglat med sjukdomar fattar jag det som. I senaste starten var han godkänd bakom Amaru Boko från dödens men jag antar att han inte var helt kurant. Ikväll är det läge för ledningen runt om! Raffe på Tv4 tog bort honom på två hästar men jag säger SPIK!!!

Det finns minst en mycket bra motståndare och det är Friction. Han kommer få ett tyngre lopp ikväll och det borde fälla avgörandet.

V64 Utmaningen börjar närma sig sitt slut och jag tänkte snacka upp dagens rader. Dom ligger inte ute ännu på www.travelit.se men ni får hålla utkik där. Ställningen är Hockeyligan 34, Fernlund 34 och sen Vinnarskallar som jumbo på 31rätt.

Det är en stor besvikelse att ligga sist i den tävlingen. Det gäller och ta ikapp lite idag, nästa vecka är nämligen den sista och den avgörs på Lindesberg. Min känsla är att det blir ojämna lopp där med många spetsvinnare och favoriter…

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Patrik

  Rubrikerna håller ju samma klass på huvuddelen av Aftonbladet också så dom följer bara efter. Antar att dom har folk som jobbar bara med att sätta rubriker så det kanske samma folk i alla delar av Aftonbladet?

 2. 2
  Ivarsson

  Jag tror Stig-Erik tar tre segrar inom V64-ramen ikväll. I Wont’t Dance är väl redan i mål, Formula One är bara bäst och Staro Dixieland ska väl ingen rå på när han springer en 14-tid på startvolten?

  Sedan ska det bli intressant att se ”TV-kändisen” Origami göra debut i lopp 1!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.