Flemming Jensen


Flemming Jenssen har riktig snurr på stallet för dagen! Stenhårda formstoet Mathilde Tröjborg har dragit loket med Local Conchs silverframgångar tätt bakom. Övriga stallet har givetvis kopplats på tåget och nu har även hästägarna fått upp för danskens träningsmetoder ordentligt:

Enligt travnet.se har segervane auktionsdyrningen Langelidgutten förstärkt stallet från Norge.

Stefan Persons hade tidigare O.U.Glide i träning men nu återfinns också hon på Flemmings träningslista. Ett litet sto som behöver ha lite styrka i kroppen. Får tränaren henne att gå hela vägen in til mål kan det blir några vinster framöver.

Travronden.se skriver att Kari Lähdekorpis miljonärska Quantum Joyride också tar vägen över sundet. Hon står tufft inne i klassen i Sverige men besitter en nyttig startsnabbhet. Bra tränare har passarat Stig H, Svanstedt och Lähdekorpi. Frågan är om det finns ännu mer att ta av?

Klassiska Jägersrohästen Manhattan D.K. har lämnat Michael Lönborg trots fina framgångar. Hästen har tjänat mycket pengar och nu kommer nog inte segrarna lika tätt. Det borde dock finnas en miljon till att tjäna för en så startsnabb häst.

Det mest intressanta tillskottet är kanske ändå Chip Storm som Åke Svanstedt trodde på som treåring. Här är fräschören inte den rätta för det mesta. Torde vara en utmaning som passar Flemming som handen i handsken. Lite mer stark häst och kan bli ett stående inslag i stayerloppen framöver.

Kvalitén på dessa hästar in till stallet är hög! Han lyckas inte med alla givetvis men det blir verkligen intressant att följa dessa framöver.

Vanligtvis brukar Jensen förbättra Hockeys hästar enormt men nu gick han bet på Decarone. Löpskallen sitter inte på rätt plats på Supergill-sonen för tillfället. Han återfinns i vakne Robert Berghs regi.

8 Comments

Add yours
 1. 3
  Henke

  ”nu gick han bet på Decrone”
  skulle nog passat bättre med
  ”nu fick han inte chansen på Decarone”

  Min korrekturläsare har ledigt v34 😀

 2. 7
  Ivarsson

  President Amok vann direkt hos Bergh och fick en kortare nytändning, troligen går Decarone samma väg och tar några segrar direkt. Bergharn är skicklig på affärer och hästar brukar piggna till i den norrländska luften samtidigt som loppen är billigare! Det mesta talar för succé, bara skallen emot…

 3. 8
  Limpo

  Jag är inte ledig. Men har lite annat att stå i å tänka på. 3 pinnar mot gais ikväll å vi kan fira 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.