Financial Dust – Vintertränas


Fyra brodd i varje sko gick Financial Dust balanserad med nu när vi i lördags var och kollade in våran tvååring en solig vinterdag. Kul att Ready Cash lekte hem ett till B-lopp på Vincennes! FD:s kullkompisar som startar som tvååringar i Sverige har ju inte imponerat hittills så våra drömmar kan bestå.

11 Comments

Add yours
 1. 3
  John

  Aha, du tänker så. Nä stona grymt fina. Men är nog många som laddar i ladorna också :-). Men håller tummarna för FD!!. Ska bli kul att se Antonio AM också, var mitt förstaval på Auktionen. Men vi fick kliva av.. blev lite för dyr. Fast kanske var lika bra, Restless ser ju lovande ut också, känns inte helt bortkastat med premiechansen än iallafall 😀

 2. 4
  Limpo

  supportern kommer också vintertränas nu….. Efter 30 dagars avstägning från tävlingsbanan så är träningen i full gång….

 3. 5
  John

  Härligt för övrigt att du har sån ”haka” :-D, risken att bli besviken för många förstagångare är dock stor då 🙂 Kräver man att hästen ska prestera bättre än de som så här långt varit i topp på kullen för att imponera så ligger ribban minst sagt högt. Men jag gillar det, siktar man inte mot toppen så är det svårt att nå dit! Men får man en häst som är topp 100-200 kan det vara jävligt kul också. O bara att komma dit är rätt tufft. Så kan ju kännas lite orättvist mot häst o tränare om det hängs läpp ifall den ligger bland de 100 bästa. Men hoppas det går bra, så det satsar vidare.

  • 6
   Henrik Lagerstedt

   Jag känner mig väldigt medveten om oddsen att få fram en hygglig travhäst.
   Förhoppningarna är trots det höga och jag tror hästen mår bra av positiva ägare runt i kring sig. 🙂

 4. 7
  AIK-dansken

  Hybrisen runt den här hästen har varit stor ända sedan han köptes. Som tur är så fattar inte hästen det och tränaren bryr sig inte.Så här långt behöver vi inte dra ner förväntningarna men topp 100 är väl bra och jag tror ingen hänger läpp då särskilt om det är övre delen av 100-toppen.

  • 8
   John

   Nä, bra ni har en rutinerad tränare 😉 . Svårt det där med förväntningar..man vill ha höga för är ju därför man håller på. Samtidigt blir upplevelsen o glädjen större när de är lägre ställda o det går bra. Vi har ju några ”förstagångare” med på Piraten, o när han inte riktigt levde upp till förväntningarna i somras så hängdes det inte bara läpp…det blev plötsligt experter som hade åsikter om både träningsupplägg, foder matchning osv osv..hästen skulle flyttas o vetifan allt det surrades om. Har man varit med ett tag så har man ju lite mer is i magen o vet att det alltid kommer perioder när det går sämre och att det faktiskt kan finnas hästar som är bättre också 😉 även om man inte vill tro det.

 5. 9
  Stackars Jack

  Eloge till fotografen.
  Men som sagt. Ligger ”lägre än en sjunken båt”.
  ”Även en morot blir uppäten”.

 6. 10
  AIK-dansken

  Hmn. Om någon ska ligga lägre än en sjunken båt är det väl jag. Men det är bara att bärga den i vår och lägga den på land när det är dags för start.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.