Financial Dust is back on track again!


Hello. Financial Dust is back on track again!

Jag besökte Jordanstorp idag (torsdag 26/7) för att närvara vid återbesöket hos Chris för att få honom förhoppningsvis friskförklarad. Så blev det också, som ni ser på klippet så var böjprovet problemfritt trots att han sprang barfota i det grova gruset vilket gjorde honom lite tassig i gången. Som Chris sa så blir det 14 dagar motionskörning för att sedan återgå till snabbjobben igen. Erik kommer tillbaka från semestern på måndag så han får börja med att sko honom och sätta igång träningen igen. FD har växt oerhört mycket senaste månaden och som Per och Chris säger, unghästar växer bättre om man ställer av dom en period från snabbjobb så det har trots allt varit lite nyttigt trots skadan.

httpvh://youtu.be/vjFnnGDxqfM

För två veckor sedan när han senast var behandlad så var en av Henke eller Limpo hästrädd enligt Chris. Jag frågade inte vem av dom, men det kan dom kanske reda ut själva.:-)

Vi hörs. // Dansken.

11 Comments

Add yours
 1. 2
  John

  Hoppas det blir ordning på honom 🙂 Men håller med honom om att det såg lite knackigt ut höger fram om man ska vara petig..hoppas det var gruset som spökade.

 2. 3
  Limpo

  Hmm måste vart Henke som var livrädd för hästarna,kan dock vara hans pollenalergi?Jag är inte hästrädd Chris måste sätt fel om så var fallet

 3. 5
  Limpo

  Nej då Dansken eftersom jag har kört och borstat FD så är jag inte rädd.nu TAGGA för Åbergs i morgon.

 4. 8
  Wasan

  Han hittar förhoppningsvis på 🙂 Det var Limpo som var som var rädd när Erik lämnade över FD till honom ute på gården 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.