Financial Dust framför månadens hästägare


En något överviktig Financial Dust har så smått börjat träna och inför en större ägarskara gick han några lugna varv den 14/8.

httpvh://youtu.be/w42Z1sBMg0w

Extra putsad för dagen och han vantrivs i alla fall inte med uppmärksamhet. Dom där extra kilona är perfekta att omvandla till muskler nu i höst. Det inbillar jag mig och skötaren Erik försöker inbilla mig att han har växt. Inget bevis på detta då en måtthjälpmedel saknades.

Paula Ahlström  med kamerateam var i tisdags på plats på Jordastorp för att utse månadens hästägare. Det är ägarna till Financial Dust som prisas vilket självklart är jätteskoj. Motiveringen kan ses nedan:

”Att äga häst tillsammans handlar om mer än bara tävling. Genom glädje, engagemang och initiativ kan alla på ett enkelt sätt känna sig delaktiga. Som eldsjälar har ni tagit hästägandet till nya nivåer när det gäller att informera delägare och har varit en inspirationskälla för andra. Därför är ni månadens hästägare – Juli 2012.”

Erik Holm hade pimpats med travspetsen prylar dagen till ära. Inte ok givetvis men vi har väl oss själva att skylla då vi inte är vakna. Lite lite smolk i glädjebägaren. Det gjordes ett gäng intervjuer och trots kameravanan kände jag mig inte särskilt bekväm. I fredagsdrinken är det ju jag som hade koll. Paula ställde säkert frågan: Vad är drömloppet att vinna till flera delägare. Jag tror att några ägare svarade PDA men jag har försökt att hejda mig av hajpen. Inga pojkdrömmar utan jag är glad om Financial Dust kommer till start.

Efteråt blev det fika på finska munkar. Låter inte speciellt gott men det överträffade förväntningarna… Firar lite större när FD tränar för fullt med kullkamraterna. Några av tvååringarna tränar 1,21 och det blir väldigt kul att se dessa tävla senare i år.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Nicke BH

  Måttstocken dök upp från Eriks hemliga gömma strax efter ni åkt. Han har växt! Inte massor men lite. Kanske mer på bredden än på längden.
  Om jag minns rätt mätte han 156cm på baken och 155 cm över manken.

 2. 3
  John

  Kul han är på gång, hoppas det får flyta på nu. Vi kvalade våran prinsessa idag på Rättvik, Såg ruskigt fin ut o joggade 21.7. Hon är inte så stor heller , bara de har rätt steg så spelar det ju ingen större roll. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.