Fina 3-åringar!


Dagens rätt idag: Stefan Melander kommenterar hur det gått för honom i Elitloppet.  – 3 försökssegrar!

Hultmans Maharajah trodde Melander absolut inte skulle gå ut i Elitloppet i år. Kan hålla med men samtidigt älskar jag att se dom osynade korten. Det känns ju onekligen inte som rätt uppgift för hästen.

Personligen hoppas jag få se Nimrod Borealis igen. Den såg ut att ha någon växel inestående förra året då han spelades hårt på toton i finalen.

Det är skönt att snacket kring Elitloppet är igång!

Nybrink fick Imola November till att bli Impala Frontline… Det är onekligen inte lätt med att liknande namn!

Det är ett mycket intressant 3åringslopp på Åby på torsdag!

1 Dollar Sund och 7 Koala Face utkämpade en sevärd duell över upploppet senast. Årsdebuterande 9 Once In A While har jag ett gott öga till! Det kan finnas fler guldkorn men dessa fastnade ögat för först.

Dollar Sund gick utvändigt hela vägen och var heltapper i sitt livs andra start på 16,9. Han kan säkert få revansch i nästa start var en fundering kort efter loppet.

Koala Face har samma möderne som Joop November som jag minns gott om från sina Sverige starter. Ständigt nertryckt i toton. Ett bättre syskon sett till intjänade pengar är Mack November som vann en silverdivisionsfinal! Koala såg inte så rolig ut som tvååring men sättet han gick undan på senast var fint!

Once In A While är en tvååring jag gillade skarpt förra året. Äntligen årsdebut och han bör vara med i årgångsloppen med sin fina skalle. Brorsa är miljonären Lost Without You som tävlar för fullt.

Spännande!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.