Fin svenskdou i Prix du Bourbonnais


Streckfördelningen har sett väldigt konstig ut på V75 dom senaste veckorna. Dom stora favoriterna har varit märkligt lågt streckade under lördagen jämfört med tidigare i veckan.

 ATG gjorde därför ett välbehövligt utspel i dagens rätt om detta idag. Det är dom små reducerade systemen tillsammande med V7 möjligheten som gör denna förändringen. Strecklistan är alltså korrekt men favoriterna är ofta nere på fyndprocent nu… Värt att tänka på. Ett komplement till streckfördelningen verkar vara på gång.

Prix du Bourbonnais – Det är dags för det andra förberedelse loppet inför Pda.

Brioni är en av mina favorithästar. Han är med och verkar kraftigt på gång. Klar förbättrad senast och formen går åt helt rätt håll. Lövgren är också väldigt optimistisk i sina uttalanden.

Nu Pagadi kan man ju också bara gilla. Den vackra fuxen har dock varit väl ojämn under året… I ljusa stunder är han magisk! Det är fina svensktränade hästar på startvolten…

Quarcio Du Chene har också mina sympatier. Nu kom han inte med och startar istället i monté. Här går matchandet inte alls den tilltänka vägen…

Paris Haufor kommer till start i Bourbonnais, Han gillar jag också men inte är han svensk direkt… Stark häst minst sagt!

Ready Cash är just nu favorit till Pda segern men står över helgens lopp. Vilken fart han besitter! I Prix de Bretagne svepte han kanoner i spåren innan galoppen. I förra helgen stod han på benen och var överlägsen, i det slagna fältet var Lisa America som ju vann årets storloppsserie i Europa.

Känns som han bollar med förtidsspelstvåan Maharajah när han är fräsch

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.